Με τον Κισσαμικό (15:00) για το νέο ξεκίνημα

Κυριακή, Δεκέμβριος 16, 2018 - 8:31πμ

Δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για την Παναχαϊκή, πριν το διάλειμμα των γιορτών. Οι «κοκκινόμαυροι» θα δώσουν τρία παιχνίδια σε οχτώ μέρες, αρχής γενομένης από σήμερα και τα Περιβόλια, όπου φιλοξενούνται από τον ΑΟΧ Κισσαμμικό (15:00, live στο sportin.gr) για την 9η αγωνιστική της Football League.

Ακολουθεί ο τελικός πρόκρισης του Κυπέλλου, την Πέμπτη με τον Λεβαδειακό στην Αγυιά, ενώ σε μία εβδομάδα η Παναχαϊκή ξαναπάει στην Κρήτη για αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη, πριν αποχαιρετίσει το 2018.

Μετά από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες η Παναχαϊκή θέλει να επιστρέψει στις νίκες, χωρίς όμως να έχει εύκολο έργο απέναντι σε μία σκληροτράχηλη ομάδα, που αγωνιστικά αποδεικνύει ότι αδίκως βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.

Κάτι το οποίο σημείωσε και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος από την Κρήτη, δηλώνοντας πως: «Χρειαζόμαστε ρυθμό, ένταση και αποτελεσματικότητα, για να έχουμε επιτυχία αύριο, απέναντι σε μία ομάδα, την οποία αδικεί η βαθμολογική της θέση».

Η αλλαγή προπονητή στους Κρητικούς μεσοβδόμαδα και η αγωνιστική άνοδος των «κοκκινόμαυρων» αφήνουν ελπίδες για επιστροφή στις νίκες, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοση που θα πιάσει η ομάδα του Οφρυδόπουλου στην Κρήτη, με το «τρίποντο» να μοιάζει επιβεβλημένο για την ψυχολογία της ομάδας.

Ο Καρατσανάκοφ δεν κατάφερε να ακολουθήσει την αποστολή στην Κρήτη, βάζοντας έναν πονοκέφαλο στον Σωκράτη Οφρυδόπουλο που επέλεξε για τη σημερινή αναμέτρηση, τους:

Καπούταγλη, Κολοβούρη, Σούλη, Πολίμο, Σταμόπουλο, Λουμπαρδέα, Κοτσώνη, Τσελεπίδη, Ντάσιο, Coll, Αργυρόπουλο, Φουρλάνο. Πλέγα,  Μουστακόπουλο, Μασούρα, Ελευθεριάδη, Μαυριά, Κυνηγόπουλο, Μπαστακό και Μωραΐτη.

Στην περσινή αντίστοιχη αναμέτρηση, η Παναχαϊκή είχε επικρατήσει με 2-1 της ομάδας των Χανίων.

Υποστήριξη: SilkTech