Με στόχο το διπλό τετράδας (15:45) στο Αλεξάδρειο

Σάββατο, Απρίλιος 6, 2019 - 8:31πμ

Στο Nick Galis Hall (Αλεξάνδρειο Μέλαθρο), μία από τις ελάχιστες έδρες όπου δεν έχει νικήσει ακόμα, φιλοξενείται (15:45) ο Προμηθέας, που θα δοκιμαστεί κόντρα στον Άρη σε μία κομβική αναμέτρηση στην προσπάθειά της πατρινής ομάδας για την είσοδο στην τετράδα της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου της Α1 Basket League και την απόκτηση του πλεονεκτήματος έδρας στον 1ο γύρο των play-off.

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, δεν θα έχει τον Λάνγκστον Χολ στη διάθεσή του κι έτσι η αποστολή του Προμηθέα αποτελείται από τους εξής παίκτες: Λίποβι, Γκίκας, Τσαϊρέλης, Γερομιχαλός, Σανδραμάνης, Κασελάκης, Σαλούστρος, Κατσίβελης, Μέιερ, Μπράουν, Παρκς Sr. και Έλλις.

Η ομάδα προπονήθηκε χθες στο Nick Galis Hall και ο Μάκης Γιατράς σε δηλώσεις του για το παιχνίδι ανέφερε τα εξής:

«Παίζουμε εκτός έδρας, χωρίς τον τραυματία Λάνγκστον Χολ και με αντίπαλο μια καλή ομάδα. Δεν πρέπει να μας ξεγελάει η βαθμολογική θέση του Άρη. Ο αντίπαλός μας διαθέτει Έλληνες παίκτες με ποιότητα, ξένους που γνωρίζουν καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, καλό προπονητή, ενώ η μεγάλη δύναμη του Άρη είναι ο κόσμος του.

Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι να ελέγξουμε τον ρυθμό της αναμέτρησης. Θέλουμε τη νίκη προκειμένου να είμαστε στα ψηλά της βαθμολογίας και μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει ως το τέλος της σεζόν».

 

Υποστήριξη: SilkTech