Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Promitheas Park Tournaments "Α. Μελιγδής"

Τετάρτη, Ιανουάριος 10, 2024 - 7:30μμ
Φιλοξενήθηκαν δεκάδες παιδικά χαμόγελα την περίοδο των εορτών

Τα τουρνουά Κορασίδων, Νεανίδων και Παίδων, που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της τρίτης σεζόν των Promitheas Park Tournaments «Ανδρέας Μελιγδής» πέρασαν στην ιστορία, αφού ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Για ακόμα μια χρονιά, Ακαδημίες από όλη την Ελλάδα κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις του Προμηθέα και έδωσαν εκατοντάδες φιλικά παιχνίδια, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς φιλίας και περνώντας τις ημέρες των εορτών με τον καλύτερο τρόπο, παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.
Την παράσταση έκλεψαν, όπως κάθε χρόνο, οι παράλληλες δράσεις. Το "Legends Talk" που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική σάλα του Promitheas Park είχε και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού οι νεαρές αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τα ινδάλματά τους. Εβίνα Μάλτση, Δήμητρα Καλέντζου και Αναστασία Κωστάκη μίλησαν στις νεαρές παίκτριες και απάντησαν σε όλες τους τις απορίες, τόσο για το μπάσκετ, όσο και για τον γενικότερο τρόπο ζωής τους και πώς συνδύαζαν τα μαθήματα, τις σπουδές και την κοινωνική τους ζωή, με τον πρωταθλητισμό, δίνοντας πολύ χρήσιμες συμβουλές. Το "Legends Talk" πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ, με τον ενθουσιασμό να είναι έκδηλος για τα κορίτσια, που έκαναν συνεχείς ερωτήσεις στις σπουδαίες παίκτριες του παρελθόντος, αφού εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που είχαν να αλληλεπιδράσουν με τα πρότυπά τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν των "Legends Talk", πραγματοποιήθηκε και ημερίδα με θέμα «προπονητικές κατευθύνσεις για το αναπτυξιακό μπάσκετ γυναικών», υπό τον Κώστα Μίσσα και την Δήμητρα Καλέντζου, ενώ ο γυμναστής Δημήτρης Δοξάκης έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση με θέμα «προπόνηση και ενδυνάμωση για αθλήτριες 14 έως 16 ετών».

Φινάλε στα Promitheas Park Tournaments

Φυσικά, στο περιθώριο των Promitheas Park Tournaments, υπήρξε και μια μεγάλη στιγμή για τον Οργανισμό του Προμηθέα, καθώς την Πέμπτη (4/1) πραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία της κεντρικής σάλας του Promitheas Park, η οποία πλέον φέρει το όνομα του Ανδρέα Μελιγδή. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, κ. Βαγγέλης Λιόλιος και ο παλαίμαχος αθλητής και πλέον General Manager της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ, Νίκος Ζήσης, σε μια τελετή που πλημμύρισε με έντονα συναισθήματα όσους την παρακολούθησαν, ενώ λίγο πριν την έναρξη αυτής, οι δύο άντρες μίλησαν σε περισσότερα από 500 παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά καθώς και απάντησαν στις ερωτήσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν του Promitheas Park, παιχνίδια διεξήχθησαν στα γήπεδα της abc, της Παναχαϊκής και του Γλαύκου Εσπέρου, δείγμα της άριστης συνεργασίας του Προμηθέα με τις περισσότερες Ακαδημίες ομάδων της ΕΣΚΑ-Η.

Φινάλε στα Promitheas Park Tournaments

Υποστήριξη: SilkTech