Μάρκο Γιοβάνοβιτς: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχε δύο διαφορετικά πρόσωπα»

Δευτέρα, Οκτώβριος 14, 2019 - 2:50μμ

Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του φιλικού με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ο υπηρεσιακός προπονητής της Παναχαϊκής, Μάρκο Γιοβάνοβιτς. Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ για τη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο α’ ημίχρονο θεωρώ ότι η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη. Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΣ πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα.

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος γιατί στο α’ μέρος μέχρι να δεχτεί η ομάδα μου το γκολ από μια καραμπόλα ήμασταν αρκετά κοντά στο να πετύχουμε εμείς κάποιο τέρμα.

Στη συνέχεια δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνουν αυτά. Ο ΠΑΣ μετά ανέβηκε και δεν καταφέραμε να πετύχουμε εμείς κάποιο τέρμα.

Ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε η Παναχαϊκή μέχρι να δεχτούμε το γκολ και γενικώς το α’ ημίχρονο είναι κοντά σ’ αυτό που θέλω να παίζει η ομάδα μου, ωστόσο η παρουσία μας στο β’ ημίχρονο θεωρώ ότι χρήζει ανάλυσης και δουλειάς με τους παίκτες.

Θεωρώ ότι τα Γιάννενα ήταν πιο σοβαρά σήμερα και πήραν δίκαια τη νίκη».

Για το αν πιστεύει ότι η διακοπή ευνοεί την ομάδα του: «Ναι, αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλή για μας, γιατί στο ματς του πρωταθλήματος είχαμε χάσει και δύο παίκτες, τον Κολ και τον Μαυρία. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αν ξεκινήσουμε βέβαια από τη 2η αγωνιστική με την Κέρκυρα και δεν υπάρξει αλλαγή σ’ αυτό, θα έχουμε τα δύο παιδιά στη διάθεσή μας».

Υποστήριξη: SilkTech