Μαραντόνα - «χέρι του Θεού»: «Mη μου σκοτίζετε τα αρχ…» (video+photos)

Δευτέρα, Απρίλιος 20, 2020 - 10:01πμ

Τα αρχεία της έχει ανοίξει η AFA, ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αργεντινής, για να προσφέρει υλικό στους φιλάθλους έτσι ώστε να περάσει ευχάριστα το διάστημα της καραντίνας λόγω του κορονοϊού.

Ένα από τα θέματα που άνοιξαν πρόσφατα, ήταν το γκολ του Ντιέγκο Μαραντόνα κόντρα στην Αγγλία. Κι όχι αυτό στο οποίο διέσυρε όλη τη βρετανική άμυνα, αλλά αυτό που έβαλε με το χέρι και έγραψε… ιστορία.

Ο «Πίμπε ντ’ Όρο» παραδέχθηκε πως σκόραρε με το χέρι, ενώ αποκάλυψε και το τι έλεγε στους συμπαίκτες του που είχαν αντιληφθεί τι γινόταν και έσπευδαν να τον ρωτήσουν αν πράγματι ήταν το… χέρι του Θεού αυτό που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

«Είχε μια ιδέα. Να βάλω το χέρι μου στο κεφάλι μου. Όταν προσγειώθηκα, είδα την μπάλα στα δίχτυα και φώναζα “γκολ, γκολ”. Ο Σέρχιο Μπατίστα ήρθε τρέχοντας πάνω μου και μου είπε: “Όντως το έβαλες με το χέρι σου;”. Τότε, του είπα: “Σκάσε, παλιομ… και απλά αγκάλιασέ με”», είπε ο Μαραντόνα και πρόσθεσε:

«Ήρθε και ο Βαλντάνο και μου λέει: “Μην μου πεις ότι αυτό ήταν το χέρι σου”. Και του απάντησα το ίδιο πράγμα: “Θα σου πω αργότερα, Βαλντάνο. Σταμάτα να μου σκοτίζεις τα αρχ…”».

ΠΗΓΗ: onsports.gr

Υποστήριξη: SilkTech