Μάκης Γιατράς: «Όλα πήγαν καλά και συνεχίζουμε»

Κυριακή, Σεπτέμβριος 1, 2019 - 12:50μμ

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 30 Αυγούστου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Προμηθέα Πάτρας, που επέστρεψε στην Πάτρα μετά από 8 ημέρες σκληρής κι επίπονης δουλειάς στην Πορταριά του Πηλίου, ενώ την τελευταία μέρα οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» με το πρώτο φετινό ανεπίσημο φιλικό κόντρα στον Α.Σ. Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ.

Η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής ήταν η τελευταία στο Πήλιο και οι παίκτες θα μπορέσουν, σήμερα και αύριο, να ξεκουραστούν λίγο, καθώς θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Κυριακή το απόγευμα.

Μάλιστα, η επιστροφή στην Πάτρα έγινε πιο «γλυκιά» μετά το διπλό κέρασμα του εορτάζοντα βοηθού προπονητή, Αλέξανδρου Βελισσαράκου και του team manager της ομάδας, Κώστα Ρακιντζή, για την επιτυχία της κόρης του, Μαρίσας, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς, που την Τρίτη 27 Αυγούστου γιόρτασε για 7η συνεχόμενη φορά σε προετοιμασία του Προμηθέα τα γενέθλιά του  σε δηλώσεις του στο επίσημο site του Συλλόγου ανέφερε τα εξής για την προετοιμασία:

«Ολοκληρώσαμε μ’ επιτυχία το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για την νέα σεζόν και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση που έδειξαν όλοι οι παίκτες. Όλα πήγαν καλά και συνεχίζουμε».

Θυμίζουμε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας του Προμηθέα:

29/8:          Φιλικό κεκλεισμένων των θυρών Προμηθέας – Καρδίτσα (Πορταριά)

7/9:           Φιλικό με Άρη (Ιωάννινα)

11/9:          Φιλικό με Γ.Σ. Λαυρίου (Κόρινθος)

14-15/9:     «Orange Trophy» - Τουρνουά στην Πάτρα («Δημ. Τόφαλος») με την συμμετοχή των Παναθηναϊκού, Ούνικς Καζάν και ΚΚ FMP Bελιγραδίου.

17/9:           Φιλικό με Ιωνικό Νικαίας Affidea (γηπ. ΧΑΝΘ: «Μίμης. Τσίκινας») – «Μαυροσκούφεια»

18/9:           Φιλικό με Ηρακλή ( «Ιβανώφειο») – «Μαυροσκούφεια»

24-25/9:     «Gomelsky Cup» - Τουρνουά στην Μόσχα με την συμμετοχή των ΤΣ.Σ.ΚΑ. Μόσχας, Ούνικς Καζάν και Ολυμπιακού.

Υποστήριξη: SilkTech