Μαγκιά της ΝΕΠ 8-8 στη Λάρισα * Ηττα για τους άνδρες

Σάββατο, Ιανουάριος 29, 2022 - 7:06μμ
Εχανε με 8-6

Ντέρμπι με ένταση και αποβολές στο Εθνικό κολυμβητήριο Λάρισας το βράδυ του Σαββάτου (29/1), όπου ο τοπικός Ναυτικός Όμιλος αναδείχθηκε ισόπαλος 8-8 με την ΝΕ Πατρών.

Η γηπεδούχος προηγήθηκε 8-6 αλλά η ομάδα της Αχαΐας, μείωσε στο 5:32 από τη λήξη με την Κουρέτα (σημείωσε συνολικά τέσσερα γκολ), και ισοφάρισε στα 4:15 από τη λήξη με την Πετάση.
Από τέσσερα τέρματα σημείωσαν οι Ρότζερς και Κουρέτα.

Στο φύλλο αγώνα, οι διαιτητές σημείωσαν ότι «στη λήξη της τρίτης περιόδου, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής της Λάρισας, κ.Γαλανόπουλος για διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών....στη λήξη της τρίτης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του ΝΟ Πατρών κ. Αργυρόπουλος για διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών...Στη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής της ΝΕ Πατρών κ.Σακκαλής καθώς κλώτσησε τέρμα που βρισκόταν δίπλα στον πάγκο της ομάδας του».

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 8-8
Τα οκτάλεπτα:2-2, 2-3, 2-1, 2-2
ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Γαλανόπουλος): Ζαφειράκη, Κοκκίνου, Tουλουμτζίδου, Τζελέπη , Καρυπίδου Μελίνα Σιμέλα, Κολτσίδα 2, Σακελλαρίου 2, Γαλανοπούλου, Ρότζερς 4, Χασιώτη, Καρυπίδου Ηρώ Βασιλεία.
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κωνσταντίνος Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ Λορένα, Κοντάκου, Πετάση 2, Κουρέτα 4, Σαπκίνα 1, Λυκοθανάση, Ζοφώλη, Ντάσιου, Ζαφειράκη, Νιαρχάκου 1, Γκαντή, Μιχαλάτου.
Διαιτητές: Καρούλης, Αντζουλάκος
Αλυτάρχης: Πασχάλης Σταμούλης

ΗΤΤΑ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

Την ήττα με 12-10 από την ΠΚΕ Βροντάδου υπέστη σήμερα (29/1) η ΝΕΠ στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» για τη 12η αγωνιστική στον Α΄ Ομιλο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο. Τα «δελφίνια» αιφνιδιάστηκαν στο ξεκίνημα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0. Στην συνέχεια αντεπιτέθηκαν και ισορρόπησαν το παιχνίδι, όμως στην τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη. Διαιτήτευσαν οι Κωνσταντινίδης και Παντελής. Τα 8λεπτα: 0-3, 5-3, 3-3, 2-3. Τα γκολ του Πήγασου πέτυχαν οι Κορακής 2, Βορριάς 2, Πανερής 1, Σωτηράκης 1, Γάφος 1, Κώστας 5.

ΝΕΠ (Ξανθόπουλος): Αποστολίδης, Κανελλόπουλος, Κοντονής 2, Τουλγαρίδης 1, Μουστεράκης 2, Καρύδης 1, Σπανογιάννης 1, Πετρόπουλος, Μπρακατσέλος, Καρράς 2, Αντίοχος, Δελαπόρτας 1, Μπάζιος, Κωνσταντόπουλος.

Υποστήριξη: SilkTech