Λιόλιος-Μητσοτάκης μαζί στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας μπάσκετ

Τρίτη, Νοέμβριος 21, 2023 - 12:00πμ
για την παιδική παχυσαρκία

Η ΕΟΚ ήταν παρούσα σε μια σημαντική εκδήλωση της UNICEF με θέμα «Γυρίζουμε σελίδα στην παιδική παχυσαρκία» και φιλοξενήθηκε σήμερα (18/11) στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού (20/11).

Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, η υπεύθυνη για την προώθηση του μπάσκετ γυναικών, Εβίνα Μάλτση, ο υπεύθυνος αναπτυξιακού προγράμματος Κώστας Τσαρτσαρής και ο γενικός διευθυντής της ΕΟΚ, Ντίνος Σβερκούνος. Μαζί τους ήταν και τρεις αθλήτριες από το αναπτυξιακό κοριτσιών, οι Μαρία Κυριακάκη, Βασιλική Τουρλίδα και Παρασκευή Γιαννουλάκου.

 Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Διπλωματικός Εκπρόσωπος της UNICEF, Ghassan Khalil και η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη. Τη συζήτηση συντόνισε η Ελεονόρα Μελέτη με τη συμμετοχή των Τζέσικα Αρδίτη, Παιδοενδοκρινολόγος, Γιάννης Μανιός, Καθηγητής, Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας και Αγωγής, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Άννα Κανδαράκη, Παιδοψυχολόγος, Πάνος Ιωαννίδης, Σεφ και Θοδωρής Παπαλουκάς, Πρώην Διεθνής Αθλητής Καλαθοσφαίρισης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με live cooking session από τον σεφ Πάνο Ιωαννίδη και δραστηριότητες για τους μικρότερους σε ηλικία παρευρισκόμενους.

Υποστήριξη: SilkTech