Κρίσιμη Γενική Συνέλευση σήμερα στον Απόλλωνα

Δευτέρα, Οκτώβριος 22, 2018 - 4:23μμ

Μία από τις κρισιμότερες Γενικές Συνελεύσεις των τελευταίων ετών πραγματοποιείται σήμερα στις τάξεις του Απόλλωνα Πατρών. Στις 6 το απόγευμα στα γραφεία του κλειστού της Περιβόλας, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των μελών, και αναμένεται να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για το άμεσο μέλλον του Συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι από τις 2 Οκτωβρίου έχει παραιτηθεί το ΔΣ του Απόλλωνα και έχει αναλάβει Διοικούσα επιτροπή να «τρέξει» τις εξελίξεις, που οδήγησαν στη σημερινή Γενική Συνέλευση και στις εκλογές που θα ακολουθήσουν.

Το σημερινό κάλεσμα απευθύνεται σε όσους μπορούν να βοηθήσουν τους «μελανόλευκους» και σε όλα τα τακτικά και μη μέλη.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Ερασιτέχνης Απόλλωνας βρίσκεται σε ένα πραγματικά κρίσιμο σταυροδρόμι.

Παθογένειες και λάθη των τελευταίων ετών έχουν οδηγήσει το Σύλλογο στην δύσκολη σημερινή οικονομική κατάσταση, με το αδιέξοδο πλέον να μοιάζει όσο ποτέ άλλοτε ορατό.

Καλούνται όλα τα μέλη του ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ. στην Έκτακτη ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο του συλλόγου (Αριστοτέλους 11) την Δευτέρα 22 /10/2018 και ώρα 18.00

Ή συμμετοχή ΟΛΩΝ των μελών (τακτοποιημένων και μη), κρίνεται άκρως απαραίτητη, καθώς ή Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα κληθεί να αποφασίσει για την επόμενη μέρα του Ιστορικού Σωματείου». 

Υποστήριξη: SilkTech