Κλειστά τα γήπεδα στην Πάτρα * Ανακοίνωση ΠΕΑΚ

Τετάρτη, Μάρτιος 4, 2020 - 11:15μμ

Κλειστές θα παραμείνουν Πέμπτη 5 Μαΐου και Παρασκευή 6 Μαΐου όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας μετά από απόφαση της κυβέρνησης για τη λήψη έκτακτων προληπτικών μέτρων στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου.

Ακολουθεί το κείμενο της απόφασης:

Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τη Λοίμωξη από το νέο κορονοϊό, αποφασίστηκε από την Κυβέρνηση η λήψη εκτάκτων προληπτικών μέτρων στους Νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων που αφορούν στην πιθανότητα τοπικής μετάδοσης του ιού στην περιοχή.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν αναστολή της λειτουργίας όλων των δημοσίων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλων των βαθμίδων, καθώς και την αναστολή πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων (θεάτρων, κινηματογράφων, αθλητικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία), για την περίοδο 5 έως 6 Μαρτίου 2020.

Τα μέτρα θα επαναξιολογηθούν εντός του επόμενου 48ώρου.

ΠΓΕ-ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Αύριο Πέμπτη και Παρασκευή δεν θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις κατόπιν εντολής ως μέτρο προστασίας πολιτών- μαθητών -αθλητών !!!

ΑΠΟΛΛΩΝ

Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για την προστασία από την μετάδοση του κορονοϊού, οι εγκαταστάσεις του Απόλλων Πάτρας θα μείνουν κλειστές από την Πέμπτη 5 έως την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020.
Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την επαναξιολόγηση της κατάστασης από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Χωρίς τους φιλάθλους της υποδέχεται το Περιστέρι η Χαποέλ στην Ιερουσαλήμ στις 19:15 απόψε Τετάρτη 4/3/2020, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, για τη φάση των «16» του Basketball Champions League... λόγω κορονοϊού. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Ισραήλ στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας της χώρας δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης παρουσία κοινού, με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ να ζητά συγγνώμη από τους φιλάθλους που είχαν αγοράσει εισιτήρια για το ματς με τους «κυανοκίτρινους». 

ΑΣ ΚΙΝΗΣΗ
Λόγω των έκτακτων μέτρων που ανακοινώθηκαν χθες από το υπουργείο Υγείας ,σας ενημερώνουμε ότι η σχολή Α.Σ. Κίνηση Πατρών θα παραμείνει κλειστή στις 5 και 6 Μαρτίου. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Πληροφορίες στο τηλ. 6932911665
ΠΓΕ
Το Δ.Σ. της Π.Γ.Ε. ενημερώνει πως αναστέλλει τις προπονήσεις των τμημάτων της και τη λειτουργία των αθλητικών της εγκαταστάσεων τις μέρες Πέμπτη (5/3) και Παρασκευή (6/3), κατόπιν των εκτάκτων μέτρων που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας για τον Νομό μας, αλλά και τους Νομούς Ηλείας και Ζακύνθου.
Μετά την νεότερη αξιολόγηση εντός του επόμενου 48ώρου, θα σας ενημερώσουμε για τις δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου με νέα ανακοίνωση.
Η Παναχαϊκή εύχεται ψυχραιμία και ατσάλινη υγεία σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους φιλάθλους της, όσο και αίσιο τέλος σε αυτή την ταλαιπωρία, για όλο τον κόσμο.
Υποστήριξη: SilkTech