Κατέρρευσε στο γήπεδο παίκτης της Λούτον

Σάββατο, Δεκέμβριος 16, 2023 - 7:51μμ
Σοκ

Την ώρα που η Premier League και η κοινωνία του ποδοσφαίρου είναι σοκαρισμένη απ' την κατάρρευση του Τομ Λόκιερ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λούτον με την Μπόρνμουθ, η ομάδα του 29χρονου αμυντικού έκανε γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής υπέστη καρδιακή προσβολή αλλά πλέον βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η αναμέτρηση διεκόπη στο 60ό λεπτό καθώς ο παίκτης της Λούτον σωριάστηκε στο χορτάρι. Ακολούθησαν έντονες στιγμές αγωνίας μέχρι να εισέλθουν οι ιατρικές ομάδες και να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Η Λούτον με ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: «Το ιατρικό μας επιτελείο επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός μας υπέστη ανακοπή καρδιάς στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχε τις αισθήσεις του τη στιγμή που τον πήραν με το φορείο. Έλαβε περαιτέρω φροντίδα εντός του γηπέδου, για την οποία ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τα ιατρικά τιμ και από τις δύο πλευρές.

Ο Τομ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους φιλάθλους ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις με την οικογένειά του στο πλευρό του. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξή σας και τα μηνύματά σας για τον Τομ».

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Το Μπόρνμουθ – Λούτον για τη 17η αγωνιστική της Premier League διακόπηκε μετά την κατάρρευση του ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, Τομ Λόκιερ, στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης

Εικόνες σοκ στο παιχνίδι Μπόρνμουθ – Λούτον για την αγγλική Premier League, με τον αρχηγό των φιλοξενούμενων, Τομ Λόκιερ να καταρρέει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο 65ο λεπτό του αγώνα εκτυλίχθηκαν σκηνές τρόμου στο γήπεδο της Μπόρνμουθ, καθώς ο Λόκιερ της Λούτον έπεσε στο έδαφος μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι και έχασε φανερά της αισθήσεις του, προκαλώντας... πανικό στις δύο ομάδες.

Πάνω του έτρεξαν αμέσως, τα ιατρικά τιμ από τους δύο πάγκους και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Ουαλός ποδοσφαιριστής κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις του, ανταποκρινόμενος στα ερεθίσματα των γιατρών.

Αυτή ήταν πάντως η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στον ίδιο, αφού είχε πέσει στο χορτάρι και στον περσινό τελικό ανόδου της Λούτον στο Γουέμπλεϊ. Έκτοτε έκανε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στην καρδιά του, το οποίο οδηγούσε σε αρρυθμία και ταχυπαλμίες. Οι γιατροί άναψαν το "πράσινο φως" για να αγωνιστεί ξανά, αλλά φαίνεται ότι κάποιο πρόβλημα παρέμεινε.

Ο Λόκιερ αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο.

Υποστήριξη: SilkTech