Καρναβαλικοί kite surfers στο Δρέπανο

Πέμπτη, Φεβρουάριος 8, 2024 - 12:02πμ
Με στολές και καπέλα

Αφορμές για να συνδυάσεις το χόμπι σου και την αγάπη σου για τον αθλητισμό με την τρέχουσα επικαιρότητα υπάρχουν πολλές και κάπως έτσι σκέφτηκαν τρεις φίλοι, οι οποίοι την Δευτέρα έβαλαν τις καρναβαλικές στολές τους και μπήκαν στα κρύα νερά του Δρεπάνου, για να κάνουν τα... δικά τους!

Ο λόγος για τους kitesurfers και γνωστούς καρναβαλιστές, Βασίλη Παπαϊωάννου, Γιάννη Μαρκουΐζο και Τζο Πανουτσακόπουλο, που το μεσημέρι της Δευτέρας έβαλαν καρναβαλικά καπέλα και άλλα αξεσουάρ στο κεφάλι, φόρεσαν φανταχτερές καρναβαλικές στολές και... τις έβρεξαν κάνοντας τις φιγούρες τους, κρατώντας ταυτόχρονα τους αετούς τους!

Το πατρινό καρναβάλι είναι σε εξέλιξη και η περίοδος προσφέρεται για πλήθος δράσεων, εντός και εκτός προβλεπόμενων καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Το kitesurfing έχει σταθερά τη θέση του στην Πάτρα και πολλοί είναι οι φίλοι του αθλήματος που πυκνά συχνά -ακόμη και τον χειμώνα- σπεύδουν στο αγαπημένο ανα τη χώρα spot του Δρεπάνου, όταν το επιτρέπει και ο καιρός. Ο άνεμος είναι το απαραίτητο στοιχείο για το kite surfing και στο Δρέπανο αυτό είναι σχεδόν καθημερινό. 

Του Γιάννη Πομώνη
Υποστήριξη: SilkTech