Καλαθάς: «Με ενδιαφέρει η Παναχαϊκή, θα έλθω Πάτρα σύντομα»-Δεν προσδιορίζει το πότε

Σάββατο, Ιανουάριος 12, 2019 - 6:31μμ

Ασαφές παραμένει ποτέ θα γίνει το πολυαναμενόμενο ραντεβού μεταξύ Καλαθά - Παναχαϊκής το οποίο ο 37χρονος Ελληνοαυστραλός προσδιορίζει για τις επόμενες ημέρες δηλώνοντας ότι ενδιαφέρεται μεν για την Παναχαϊκή αλλά συμφωνία δεν υπάρχει.

Όπως προκύπτει από δήλωση του στο sportfmpatras θα έλθει σύντομα στην Πάτρα (δεν διευκρινίζει ποτέ) οι δικηγόροι του θα κάνουν έλεγχο στην ΠΑΕ και μετά θα υπάρξουν οι οποίες εξελίξεις. 

Η δήλωση του έχει ως εξής:

«Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής συνάντηση μου με τους μετόχους της ΠΑΕ Παναχαϊκή, παρουσία του Κώστα Κατσουράνη, όπου θα συζητούσαμε, όχι για να βάζαμε τις τελικές υπογραφές– και το υπογραμμίζω – ανεβλήθη από μεριάς μου. Κανενός άλλου.

Επίσης, γνωστή είναι η αιτία: λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της τελευταίας στιγμής, που συνδέονται με την Αυστραλία. Την άλλη άκρη του πλανήτη. Εκεί ζω μόνιμα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.

Η χθεσινή μου, λοιπόν, απουσία, δεν σημαίνει πως παύει να με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιρικός σύλλογος. Ένας από τους πιο ιστορικούς και αξιοπρεπής της Ελλάδας.

Ευελπιστώ πως το συντομότερο δυνατόν θα καταστεί εφικτό το …αντάμωμα μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Το ξανατονίζω, όμως, και στον επίλογο. Αφού οι νομικοί μου εκπρόσωποι ελέγξουν τα οικονομικά της ΠΑΕ Παναχαϊκή, και εάν και εφόσον διαπιστώσω πως η επιχείρηση (για επιχείρηση πρόκειται) είναι «καθαρή», μόνο και τότε θα ολοκληρωθεί το deal. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Είμαι ξεκάθαρος, υποσχέσεις άλλες δεν θυμάμαι να έδωσα.

Θέμης Καλαθάς»

Υποστήριξη: SilkTech