Ηττήθηκε στο ΣΕΦ και βρίσκει τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ ο Προμηθέας

Τετάρτη, Μάιος 8, 2019 - 7:41μμ

Αναμενόμενη ήττα από τον Ολυμπιακό γνώρισε ο Προμηθέας στο ΣΕΦ σε μία αγωνιστική που εξελίχθηκε σε παρωδία. Οι Πατρινοί τερματίζουν έτσι στην τέταρτη θέση ανεξαρτήτως μηδενισμών και θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ με πλεονέκτημα έδρας.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Όλα αυτά βέβαια αν και εφόσον ο Παναθηναϊκός (ή ο Ολυμπιακός) κατέβουν στα πλέι οφ, με την κατάσταση στο Ελληνικό μπάσκετ να έχει εκτροχιαστεί εντελώς.

Τις υποχρεώσεις του για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Betshop.gr Basket League ολοκλήρωσε ο Προμηθέας Πάτρας, που ηττήθηκε με 59-86 από τον Ολυμπιακό στο Σ.Ε.Φ. Έτσι, η ομάδα της Πάτρας κατέλαβε την 4η θέση, επιτυγχάνοντας την είσοδό της στην τετράδα της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος για 2η συνεχόμενη χρονιά και θ’ αντιμετωπίσει τον Π.Α.Ο.Κ. με πλεονέκτημα έδρας στην Α΄ (προημιτελική) Φάση των play-off, που θυμίζουμε πως θα κριθεί στις 2 νίκες. Δηλαδή, ο Προμηθέας θα δώσει τον 1ο και το 3ο (εφόσον χρειαστεί) αγώνα στην Πάτρα.

Αναμένεται, βέβαια, η οριστικοποίηση της τελικής βαθμολογίας από τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. για να μάθουμε και τυπικά την τελική κατάταξη των ομάδων, τα ζευγάρια των προημιτελικών και τις ομάδες που υποβιβάστηκαν.

Με νίκη ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την κανονική περίοδο της Α1 Ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» «τερματίζοντας» έκτοι στην κατάταξη (ρεκόρ 23-3), λόγω της αφαίρεσης οκτώ βαθμών, θέση που τους φέρνει αντιμέτωπους στην Α' φάση των πλέι οφ με τον τρίτο Παναθηναϊκό, που θα έχει και το πλεονέκτημα έδρας, αν αγωνιστεί.

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 50-30, 72-48, 86-59.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπλατ): Πρίντεζης 6 , Βεζένκοβ 9 (1), Μιλουτίνοβ 10 (9 ρ.), Παπανικολάου 9 (5 ρ., 4 ασ.), Μάντζατρης, 10 (2 τρ., 6 ασ.), Αγραβάνης 3, Μπόγρης 2, Γουίλιαμς-Γκος 7 (1, 6 ασ.), ΛεΝτέι 13 (1 τρ., 7 ρ.), Ζευγαράς, Κολοβέρος, Τσέρι 17 (2 τρ., 6 ρ.).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Γιατράς): Κασελάκης 7 (1), Γκίκας 5 (1), Λίποβι 4, Έλλις 10, Μπράουν 4, Κατσίβελης 2, Μέιερ 7 (1), Γερομιχαλός 2, Χολ 6, Σανδραμάνης 2, Παρκς 10 (6 ρ.).

Υποστήριξη: SilkTech