ΙΟΠ: Συμμετοχή του σκάφους BIDOURIK σε αγώνες του Σαρωνικού

Τρίτη, Σεπτέμβριος 26, 2023 - 4:00μμ
Οι συμμετοχές του σκάφους

Μετά την επιτυχία του πρωταθλητή στη γενική κατάταξη στο Ράλι Ιονίου 2023, το πατρινό σκάφος Bidourik του Ι.Ο.Πατρών μεταφέρθηκε στον Σαρωνικό για να συμμετάσχει στους αγώνες των ομίλων του Σαρωνικού συμμετέχοντας σε μεγάλους εμβληματικούς αγώνες του κέντρου.
Το σκάφος Bidourik συμμετείχε στους αγώνες:
• ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΡΙΚΑΒΑΖΗΣ 2023 του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου, στις 02/09/2023, τερματίζοντας 6ος στη γενική και 3ος στην κατηγορία του, ένας αγώνας με πολύ μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, από 0 έως 20+ κόμβους, εντός του Φαληρικού όρμου.
• ΚΟΡΦΟΣ 2023 (09-10/09) που διοργάνωσε ο ΝΟΤΚ-Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας, όπου χρειάστηκε να παρθεί η δύσκολη απόφαση να μην ξεκινήσουν τον αγώνα λόγω των καιρικών συνθηκών που θα επικρατούσαν και τις δύο ημέρες.
• ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2023 που διοργάνωσε ο ΙΟΠ ΔΕΗ – ΝΑΟΕΦΚ, στις 16- 17/09/2023, με συνολικά 67 συμμετέχοντες, τερματίζοντας 3ος στη γενική κατηγορία του. Ο πρώτος αγώνας προς το Αγκίστρι ήταν όρτσα, με πολύ ελαφρύ αέρα (05-10 κόμβοι). Ο αγώνας της επιστροφής ήταν και πάλι όρτσα αλλά ένα μέτριο αεράκι (12-22 κόμβοι) που αυξανόταν σταδιακά καθώς τα σκάφη πλησίαζαν στον Πειραιά.
Η ομάδα θα επιστρέψει πριν το κλείσιμο της διώρυγας (30/09) για να ολοκληρώσει την αγωνιστική σεζόν 2023 του ΙΟΠ.
"Συγχαρητήρια σε όλη την αγωνιστική ομάδα (Χαρά Κουβέλη, Δανάη Μπιτσώρη, Στέλιο-Ραφαήλ Σακελλαρίου, Κώστα Καλατζή, Παναγιώτη Ρούντο -προπονητή της σχολής ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας του ΙΟΠ, και τον κυβερνήτη Φιλίπ Κορμπέτ (καθώς και όλους όσους παρείχαν την πολύτιμη υποστήριξή τους) για τις προσπάθειές, τα αποτελέσματα και την εκπροσώπηση του ομίλου της Πάτρας στις εκδηλώσεις αυτές.
Το πλήρωμα του σκάφους BIDOURIK ευχαριστεί πολύ τους ιστιοπλοϊκούς ομίλους Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου και Ναυταθλητικό Ομιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας που κατέστησαν δυνατή τη συμμετοχή μας, προσφέροντας την πολύτιμη υποστήριξή τους" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΙΟΠ.

Υποστήριξη: SilkTech