Ημερίδα με θέμα: "Διεθνείς τάσεις τεχνικής του Αγωνιστικού Βάδην"

Δευτέρα, Ιανουάριος 15, 2024 - 4:00μμ
Το προσεχές Σάββατο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορ. Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Κριτών Κλασικού Αθλητισμού -Ε.Ο.Κ.Κ.Α. και τον Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Βορ. Πελ/νήσου στα πλαίσια λειτουργίας του Περιφερειακού κέντρου αναπτυξιακού αθλητισμού διοργανώνει το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στις 10 το πρωί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ημερίδα με θέμα: "Διεθνείς τάσεις τεχνικής του Αγωνιστικού Βάδην".
Συντονίστρια θα είναι η Ντίνα Μπορνιβέλλι, ΚΦΑ, Εξειδικευμένη προπονήτρια στο Βάδην και υπεύθυνη αποστάσεων του Περιφερειακού κέντρου αναπτυξιακού αθλητισμού Πελοποννήσου.
Ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Παπανικολάου, Διεθνής κριτής Βάδην και παλιός πρωταθλητής του αγωνίσματος.
Σκοπός της ημερίδαςείναι  μέσα από κοινή προπόνηση ενδιαφερόμενων αθλητών-τριων του βάδην παρουσία των προπονητών τους να γίνει έλεγχος της τεχνικής τους αρτιότητας πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας περιόδου.
Θα ακολουθήσει στρογγυλή τράπεζα και ενημέρωση από τον κ. Παπανικολάου για τις διεθνείς τάσεις τεχνικής του Αγωνιστικού Βάδην και στην εγκυρότητα των αθλητών-τριων σε υψηλές ταχύτητες, καθώς τα αγωνίσματα είναι πια τα 20χλμ Βάδην, η Σκυταλοδρομία 4Χ10χλμ500μ ( σύνολο απόστασης Μαραθωνίου) και ίσως τα 35χλμ στο Τόκυο το 2025.

Δηλώσεις συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 στο ακόλουθο link : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhj1jw7ipkwpzvjBQZwC_Vtkp7OtpMBtzW3QvPLFRgrnrF9g/viewform

Υποστήριξη: SilkTech