Η σημαία κατεβαίνει από τον ιστό της- Αποχωρεί από την Παναχαϊκή ο Λουμπαρδέας

Τετάρτη, Ιούνιος 5, 2019 - 3:51μμ

Με την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιείται απόψε (5/6) να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον γύρω από την ποδοσφαιρική Παναχαϊκή, έσκασε η «βόμβα» η χθες στο «κοκκινόμαυρο» στρατόπεδο.

Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται, ο προγραμματισμός προχωράει εν αναμονή των εξελίξεων αλλά η Παναχαϊκή θα πορευτεί την επόμενη χρονιά χωρίς τον αρχηγό της.

Ο Νίκος Λουμπαρδέας αποτέλεσε εμβληματική μορφή της αναγέννησης των «κοκκινόμαυρων» την τελευταία τριετία και αποτελούσε το βασικότερο Πατρινό στοιχείο στο ρόστερ της.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες ο πρώην αρχηγός της Παναχαϊκής σε συζητήσεις που είχε με εκπροσώπους της νέας διοίκησης, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές των οποίων λήγουν τα συμβόλαια, δεν κατέληξε σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του με τη ομάδα της καρδιάς του και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Όλες οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα «τρέξουν» από την Πέμπτη το πρωί και μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων την Τετάρτη το βράδυ.

ΚΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Όλοι σχεδόν οι συμπαίχτες του πρώην αρχηγού της Παναχαϊκής με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποθέωσαν τον Νίκο Λουμπαρδέα, δηλώνοντας και την έμπρακτη στήριξή τους στο πρόσωπό του.

Η αποκαλύψεις από μέρος της διοίκησης σε ραδιοφωνική εκπομπή χθες το βράδυ έκανε το κλίμα ακόμα πιο τεταμένο στις σχέσεις των δύο πλευρών, με τα επόμενα επεισόδια να αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Υποστήριξη: SilkTech