Η πυγμαχία ομόρφυνε την επίδειξη μόδας (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Ιούνιος 14, 2019 - 7:35μμ

Την πασαρέλα των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ομόρφυναν οι πρωταθλήτριες πυγμαχίας, κατά τη διάρκεια της επίσημης ετήσιας εκδήλωσης για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Τριών Συμμάχων, με τα πυροτεχνήματα να φωτίζουν και να τονίζουν τις όμορφες δημιουργίες των αυριανών σχεδιαστών μόδας, κομμωτικής και μακιγιάζ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί φίλοι και σχεδιαστές-τριες μόδας ενθαρρύνοντας την κάθε προσπάθεια και επιβραβεύοντας κάθε δημιούργημα με θερμό χειροκρότημα.

Τη δύναμη της εξωτερικής ομορφιάς χρησιμοποίησαν οι πρωταθλήτριες πυγμαχίας της Παναχαϊκής, καθώς η επίσης πρωταθλήτρια και συναθλήτριά τους Χρυσούλα Πλέα είναι μία από τις ανερχόμενες σχεδιάστριες του ΙΕΚ  παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της οι οποίες άφησαν άριστες εντυπώσεις στους προσκεκλημένους.

Τις δημιουργίες της παρουσίασαν και υποστήριξαν με τη μοναδική τους ομορφιά και τη δυναμική τους παρουσία (όπως αυτές ξέρουν να κάνουν πάντα) οι όμορφες πρωταθλήτριες της πυγμαχίας Δήμητρα Κατσάμπαλου, Σάντρα Παυλή και Φωτεινή Πλέα.

Υποστήριξη: SilkTech