Η Παναχαϊκή συμφώνησε με τον Ηλία Κουλούρη * Διαζύγιο με «8»

Δευτέρα, Ιούλιος 11, 2022 - 6:19μμ
Ο Ηλίας Κουλούρης

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την προσυμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Κουλούρη.  

Ο Ηλίας Κουλούρης είναι γεννημένος την 1/12/1999 και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Πέρυσι αγωνίστηκε στα Τρίκαλα στο πρώτο μισό και στο δεύτερο στον ΠΑΟ Βάρδας. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Αία Γαστούνης, Πανμοβριακό Ριόλου, στην ομάδα Νέων της ΑΕΚ, στην Δόξα Νέας Μανωλάδας.

"Καλωσορίζουμε τον Ηλία στην «κοκκινόμαυρη» οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!".

ΚΑΙ Ο ΛΙΠΟΡΑΤΣΕ

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ignacio Liporace. "Ευχόμαστε στον Nacho να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα τη νέα περίοδο στη Super League 2

ΤΕΛΟΣ ΜΕ 8

"Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Καρπαθάκη, Βασίλη Μπελεζάκη, Γιώργο Παπαδόπουλο. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.
Επίσης από την ομάδα αποχωρούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Θάνος Θανόπουλος ως ελεύθερος με την Θύελλα Πατρών να έχει προτεραιότητα για την απόκτηση του, Δημήτρης Μικελάτος που παραμένει στην οικογένεια της Παναχαϊκής ως μέλος της ομάδας beach soccer, Γιώργος Λούσκος αποχώρησε ως ελεύθερος και παρότι του προτείναμε να φύγει ως δανεικός σεβαστήκαμε την επιθυμία του γιατί είχε εξαιρετική παρουσία αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά στην ομάδα, Θόδωρος Κοτσόκολος τον θεωρούμε ότι είναι και θα παραμείνει μέλος της κοκκινόμαυρης οικογένειας και είχε σημαντική συμβολή στη σίτιση των ποδοσφαιριστών, Χρήστος Αθανασόπουλος με την εμπειρία του συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων μας. Τους ευχαριστούμε όλους για την άψογη συνεργασία που είχαμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους".

Υποστήριξη: SilkTech