Η Παναχαϊκή στο 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας και μεταγραφική κίνηση

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 25, 2023 - 11:00πμ
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Διεθνούς Γάλλου ποδοσφαιριστή, Albert Lottin!

Το κοινωνικό της πρόσωπο απέδειξε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, καθώς αντιπροσωπεία αυτής ήταν  παρούσα στο 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας, όπου και ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Αντώνη Χαροκόπο, για το σπουδαίο έργο των φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών και των Συλλόγων Ατόμων με Αναπηρία.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: «Η κοινωνική ευθύνη και η στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων ήταν και θα είναι πάντα σε προτεραιότητα για τον Οργανισμό & την οικογένεια της Παναχαϊκής.

Στο πλαίσιο αυτό, ποδοσφαιριστές της ομάδας και μέλη του τεχνικού επιτελείου βρέθηκαν την Παρασκευή 22/9 στις εγκαταστάσεις των Παλαιών Σφαγείων της Πάτρας όπου πραγματοποιήθηκε το 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων (Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Δ.Ε. και Ν.Ι.Ν.) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Δήμο Πατρέων (Πολιτιστικός Οργανισμός και Κοινωφελής Επιχείρηση «Καρναβάλι Πάτρας») και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας. Ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Χρήστος Μικές καθώς και οι ποδοσφαιστές της ομάδας Λευτέρης Μικές, Γιώργος Αντωνιάδης, Βαγγέλης Βλησαρούλης, Γιώργος Ανθουλάκης, Κων/νος Γαλαριώτης, Αλέξης Κούτσιας και Ηλίας Πετράτος, ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Αντώνη Χαροκόπο, για το σπουδαίο έργο των φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών και των Συλλόγων Ατόμων με Αναπηρία. Παναχαϊκή. Πάντα δίπλα στις δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύη

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενο

Πήρε τον Αλμπέρτ Λοτίν

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλμπέρτ Λοτίν, που είχε μείνει ελεύθερος από τον Φλεβάρη από την Κ21 της Ουτρέχτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Διεθνούς Γάλλου ποδοσφαιριστή, Albert Lottin!

Ο 22χρονος (γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 2001) αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Είναι διεθνής με την Εθνική Γαλλίας U19.

Το καλοκαίρι του 2020, μεταγράφηκε στην Ολλανδική Ουτρέχτη με την οποία αγωνίστηκε τόσο στην Α’ όσο και την Β’ Κατηγορία Ολλανδίας, μετρώντας 55 συμμετοχές.

Albert, καλώς ήλθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!»

Κάτοικος Πάτρας ο Αλμπέρτ Λοτίν, υπέγραψε στην Παναχαϊκή

Υποστήριξη: SilkTech