Η Παναχαϊκή οικογένεια θρηνεί τον Χριστόφορο Πετρή (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Ιανουάριος 31, 2020 - 10:15μμ

Βαθειά θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια της Παναχαϊκής η είδηση του χαμού του Χριστόφορου Πετρή.

Ηταν λάτρης της ΠΓΕ, την οποία υπηρέτησε για πολλά χρόνια κι από διάφορα πόστα.

Την περίοδο 19-11-2003 έως 7-6-2004 διετέλεσε μάλιστα πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής.

* Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, στις 2 μεσημέρι στο Α Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ
Απέραντη θλίψη προκαλεί σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς ο ξαφνικός θάνατος του Πατρινού Επιχειρηματία Χριστόφορου Πετρή ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα Παρασκευή το βράδυ.
Δεν είναι εύκολο να πιστέψει κανείς ότι χάθηκε από τη ζωή ένας άνθρωπος μέσα σε λίγες ημέρες από την εμφάνιση ενός συνηθισμένου προβλήματος υγείας.
Ο Χριστόφορος Πετρής υπήρξε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας με δραστηριότητα στην Πάτρα αλλά και στο εξωτερικό και ειδικά στο χώρο των Βαλκανίων.
Το σημαντικότερο όμως, με την σύζυγό του Ουρανία δημιούργησαν μια θαυμάσια οικογένεια, αποκτώντας δύο παιδιά την Σμαρώ και τον Σπήλιο και τους τελευταίους μήνες το πρώτο εγγόνι.
Σπούδασε στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης, αλλά από φοιτητής ασχολήθηκε με το επιχειρείν και το εμπόριο. Στην Πάτρα δημιούργησε τη θρυλική καφετέρια «Νάπολι» στην πλατεία Όλγας, στη συνέχεια μια πιτσερία στην οδό Μαιζώνος και αμέσως μετά το πρώτο κατάστημα εστίασης σελφ-σέρβις στην Πάτρα και αργότερα η καφετέρια στον προβλήτα της Αγίου Νικολάου
Μετά την Πάτρα, ήλθαν οι επιχειρήσεις στο εξωτερικό, με ιδιαίτερη έμφαση στον ξενοδοχειακό κλάδο όπου δραστηριοποιείτο μέχρι και σήμερα. Ωστόσο, σταθερά η βάση του ήταν η Πάτρα, εδώ που με την Ουρανία επέλεξαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και να διατηρούν στενή σχέση με γονείς, αδέλφια και άλλους συγγενείς.
Για ένα διάστημα διετέλεσε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής.
Για μας στην οικογένεια του thebest.gr η απώλεια του Χριστόφορου είναι μεγάλη, καθώς μαζί του ξεκινήσαμε το 2009 αυτό το όμορφο ταξίδι στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Ήταν από τους λίγους που πίστεψαν τότε ότι η ενημέρωση περνά σε νέα περίοδο επηρεαζόμενη από την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Και βρέθηκε στο πλευρό μας, διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.
Γι' αυτό σήμερα δεν χάνουμε μόνον έναν στενό και αγαπητό φίλο, χάνουμε έναν συνεργάτη και συνοδοιπόρο σε ένα όμορφο όνειρο που και με τη δική του σημαντική συμβολή, μας δόθηκε η ευκαιρία να το ζήσουμε.
Σε αποχαιρετούμε με θλίψη φίλε Χριστόφορε και το ελάχιστο που έχουμε να σου πούμε σε αυτό το τελευταίο αντίο, είναι ότι θα σε θυμόμαστε πάντα έτσι όπως σε γνωρίσαμε: γελαστό, αισιόδοξο, δημιουργικό.

Υποστήριξη: SilkTech