Η ομάδα του Sports Voice αποκαλύπτεται

Παρασκευή, Οκτώβριος 2, 2020 - 11:00μμ

Ποιοι τελικά αποφασίσαν να κυκλοφορήσουν το μοναδικό αθλητικό και μάλιστα δωρεάν περιοδικό της πόλης;

Διαβάζουμε στο editorial:

«Είμαστε μια ομάδα, στην πλειοψηφία νέων ανθρώπων που συναντηθήκαμε σε Αθλητικές Διοργανώσεις που έγιναν στην περιοχή μας, όπως οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες (2019), το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Νέων (2018), το Μεσογειακό Κύπελο Ανοιχτής Θαλάσσης (2018), το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO (2017), διοργανώσεις του ΑΟΠ, καθώς και μπάσκετ, βόλεϊ, υγρού στίβου, κ.ά.
Γνωρίσαμε ο ένας τον άλλον, δουλέψαμε μαζί, συνεργαστήκαμε και διαπιστώσαμε ότι αυτή η περιοχή μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα στον Αθλητισμό, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν.
Έχει μεγάλες δυνατότητες, παρά τα επιμέρους προβλήματα.
Στο χέρι των ανθρώπων της είναι να ξεπεράσουν τα προβλήματα και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες.
Αποφασίσαμε λοιπόν να ενώσουμε δυνάμεις και να επιχειρήσουμε βήματα που θα αποσκοπούν στην ανάπτυξη του Αθλητισμού στην περιοχή μας. Και το πρώτο από αυτά τα βήματα είναι το περιοδικό που κρατάτε στα χέρια σας, το SPORTS VOICE magazine.
Με εκδότη και συντονιστή μας τον πιο έμπειρο από εμάς, τον Χρήστο Παπαδημάκη και προσπαθώντας να συνδυάσουμε την εμπειρία των παλιότερων με την φρεσκάδα των νεότερων πιστεύουμε ότι μπορούμε να αναδείξουμε αυτό το περιοδικό σε ένα βήμα συνάντησης και παρουσίασης των δημιουργικών αθλητικών δυνάμεων της περιοχής και σε εφαλτήριο νέων δράσεων που θα προάγουν τον Αθλητισμό».

Το Sports Voice #1 κυκλοφόρησε την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και θα κυκλοφορεί κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα.

Υποστήριξη: SilkTech