Η Μαρία Σάκκαρη έκανε σεμινάριο τένις επί σκηνής… στην Άννα Βίσση - ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, Ιούνιος 15, 2021 - 5:08μμ
Πηγή: NDP

Στο "Άλσος", όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, βρέθηκε η Μαρία Σάκκαρη μετά τον θρίαμβό της στο Roland Garros. Η Ελληνίδα τενίστρια σχολίασε ότι "είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται εκεί για να ξεχαστεί λίγο".

"Η Άννα Βίσση είναι η αγαπημένη μου. Το έχω δηλώσει πολλές φορές, την αγαπώ πολύ, έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Ήρθα απόψε να την θαυμάσω" τόνισε.

"Σε μια εβδομάδα φεύγω για Αγγλία για να αγωνιστώ στο Ουίμπλετον και μετά Ολυμπιακούς Αγώνες και έχει συνέχεια το πρόγραμμα" είπε με νόημα.

Αν και έβρεχε, η βραδιά ήταν υπέροχη. Η τενίστρια ανέβηκε στη σκηνή και κράτησε την ομπρέλα για την τραγουδίστρια. Η Μαρία Σάκκαρη ήταν ντυμένη στα λευκά. "Εκτός από απόλυτη σταρ στο τραγούδι είναι απόλυτη και στο τένις" σχολίασε η τενίστρια.

Η Μαρία Σάκκαρη ζήτησε να δείξει στον κόσμο τι έχει μάθει από εκείνη και η Άννα Βίσση αντιπρότεινε να δείξει η Μαρία στο κοινό πώς γίνεται το backhand. "Eίναι η πιο όμορφη και η πιο γυμνασμένη από όλες! Θα γίνει νούμερο 1 σύντομα" ανέφερε η Άννα Βίσση και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα. "Δεν θα τραγουδήσω γιατί θα φύγετε όλοι" πρόσθεσε με χιούμορ η Μαρία Σάκκαρη.

Υποστήριξη: SilkTech