Η Marathon Team Greece της Μαρίας Πολύζου στο Μαραθώνιο του Βερολίνου

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 27, 2019 - 9:50πμ

Η Marathon Team Greece, η δρομική ομάδα της Μαρίας Πολύζου, θα δώσει ηχηρό παρόν στον πρώτο Major Marathon της σεζόν!

Και μάλιστα με έντονη παρουσία μαραθωνοδρόμων του ωραίου φύλου! Υπέροχες δρομείς της Marathon Team Greece αναχωρούν για τη Γερμανία προκειμένου αυτή την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου να αγωνιστούν στο διεθνή μαραθώνιο του Βερολίνου!

Όπως σε κάθε αγώνα και αυτή τη φορά θα τρέξουν στέλνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής προσφοράς. Τα κορίτσια της Marathon Team Greece θα τρέξουν και στη γερμανική πρωτεύουσα με Όραμα και Ελπίδα προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια για την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών στηρίζοντας σε κάθε αγώνα την προσπάθεια του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Παράλληλα, ο αγώνας στο Βερολίνο θα διεξαχθεί ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού και αυτές οι δυναμικές μαραθωνοδρόμοι της Marathon Team Greece θα διανύσουν στη Γερμανία τα 42.195 στέλνοντας μήνυμα στήριξης σε εκατομμύρια άλλες γυναίκες στον κόσμο που περνάνε αυτή τη δοκιμασία.

Το μήνυμά τους είναι σαφές. Η πρόληψη σώζει ζωές και κάνει τον καρκίνο του μαστού παρελθόν.

Στη γραμμή εκκίνησης την Κυριακή στο Βερολίνο θα σταθούν η Αλέκα Πάστρα, η Αλεξάνδρα Λουράντου, η Γεωργία Κοκορέ, η Λίλλυ Γκούρλια, η Τίτσα Κιούση, η Μαρία Σμυρλάκη, η Άννα Μανουσάκη ,Ελενα Κουσουλακου και η Κατερίνα Λουλαδάκη.

Στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση των κοριτσιών για Βερολίνο η προπονήτρια τους Μαρία Πολύζου ευχήθηκε σε όλες καλό αγώνα και καλό τερματισμό και τις διαβεβαίωσε ότι την Κυριακή θα «τρέχει» και αυτή τη φορά μαζί τους όπως με κάθε δρομέα της.

Υποστήριξη: SilkTech