Η φανέλα του Νίκου Γκάλη στον ουρανό του ΟΑΚΑ

Σάββατο, Ιούλιος 29, 2023 - 3:30μμ
Στο φιλικό της Εθνικής Ανδρών με τη Σλοβενία, θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης με τη φανέλα του να ανεβαίνει στον ουρανό του ΟΑΚΑ

Συγκινητικές στιγμές αναμένεται να ζήσουν οι Έλληνες φίλαθλοι το βράδυ της επόμενης Παρασκευής.

Στο περιθώριο του πρώτου εν Ελλάδι φιλικού της Εθνικής Ανδρών με τη Σλοβενία (19:00) θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης και όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, η φανέλα του θα ανέβει στον ουρανό του ΟΑΚΑ, σε μια όμορφη τελετή με τον ίδιο παρόντα.
Η ανακοίνωση:
Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει. Το πρώτο εν Ελλάδι φιλικό προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο (25/8-10/9) powered by OPAP, απέναντι στη Σλοβενία στις 4 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ (19:00). θα συνδυαστεί με μια ιστορική στιγμή, αυτή της βράβευσης του Νίκου Γκάλη.
Ο άνθρωπος που απογείωσε το μπάσκετ στην Ελλάδα, θα τιμηθεί για πρώτη φορά από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την προσφορά του όχι μόνο στο άθλημα, αλλά γενικότερα στον αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία.
Η γαλανόλευκη φανέλα, με την οποία οδήγησε την «επίσημη αγαπημένη» στην κορυφή στο Ευρωμπάσκετ του 1987, θα ανέβει στον ουρανό του ΟΑΚΑ, με τον ίδιο παρόντα σε αυτή την τελετή που θα συγκινήσει όλους τους φίλους του μπάσκετ και όχι μόνο.
Οι λόγοι, λοιπόν, για να βρεθεί κάποιος στις κερκίδες του ΟΑΚΑ στις 4 Αυγούστου είναι πολλοί και σημαντικοί. Τα εισιτήρια για την μεγάλη βραδιά διατίθενται ήδη στο κοινό ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.
Κλείστε κι εσείς τη θέση σας δίπλα στην Εθνική ομάδα! Παράλληλα, μπορείτε να προμηθευτείτε και εισιτήρια για το τουρνουά Aegean Acropolis, που θα διεξαχθεί 8-10 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχής της Εθνικής Ανδρών, της Σερβίας και της Ιταλίας.

Υποστήριξη: SilkTech