Η Εθνική ομάδα Παίδων με "τετράδα" του ΝΟΠ στην Ποντγκόριτσα

Πέμπτη, Ιούλιος 6, 2023 - 11:00πμ
Στην αποστολή θα έχουμε τετραπλή εκπροσώπηση του ΝΟΠ, καθώς έκτος από τους παίκτες του ΝΟΠ, τους Αγγελόπουλο, Λαμπάτο και Κρεμανταλά, αρχηγός αποστολής θα είναι μέλος του ΔΣ του ΝΟΠ και της ΚΟΕ, Νίκος Φιλόπουλος

Για την Ποντγκόριτσα (Μαυροβούνιο) αναχωρεί σήμερα η αποστολή της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ15) προκειμένου να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (8-16/7).
Στην αποστολή θα έχουμε τετραπλή εκπροσώπηση του ΝΟΠ, καθώς έκτος από τους παίκτες του ΝΟΠ, τους Αγγελόπουλο, Λαμπάτο και Κρεμανταλά, αρχηγός αποστολής θα είναι μέλος του ΔΣ του ΝΟΠ και της ΚΟΕ, Νίκος Φιλόπουλος.
Επίσης, μαζί με την αποστολή θα ταξιδέψει ο πατρινός διαιτητής πόλο Κώστας Βασιλείου.
Στην αποστολή συμμετέχουν οι αθλητές: Ηλίας Αγγελόπουλος, Σταύρος Ζουζούνης, Οδυσσέας Καρατζάς, Aγγελος Λαμπάτος, Άγγελος Λεωνιδάκης, Ορφέας Μανθογιάννης, Δημήτρης Μαρσέλλος, Θεοδόσης Μότσιας, Δημήτρης Μπερδές, Κοσμάς Πατσιλινάκος, Αχιλλέας Πιμπλής, Δημήτρης Παναγιώτης Ράπτης, Δημήτρης Σάρρος, Δημήτρης Χατζής, Κωνσταντίνος Κρεμανταλάς.
Τους συνοδεύουν, ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Φώντας Λεμπέσης, ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος, ενώ αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Νίκος Φιλόπουλος.
Η Ελλάδα συμμετέχει στον Β' προκριματικό όμιλο και τα παιχνίδια που θα δώσει σε αυτόν είναι (ώρες Ελλάδας):
Κυριακή 9 Ιουλίου, 20:40, με Τουρκία
Δευτέρα 10 Ιουλίου, 16:40 με Κροατία
Τρίτη 11 Ιουλίου, 19:20 με Σερβία.
Συνολικά συμμετέχουν 25 ομάδες και οι υπόλοιποι όμιλοι απαρτίζονται από τις:
Α' ΟΜΙΛΟΣ: Ισπανία, Ουγγαρία, Ιταλία, Μαυροβούνιο
Γ' ΟΜΙΛΟΣ: Μάλτα, Μολδαβία, Βουλγαρία, Λιθουανία
Δ' ΟΜΙΛΟΣ: Γαλλία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ισραήλ, Ιρλανδία, Ολλανδία
Ε' ΟΜΙΛΟΣ: Γεωργία, Ελβετία, Ουκρανία, Γερμανία
ΣΤ' ΟΜΙΛΟΣ: Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβενία, Τσεχία.

Υποστήριξη: SilkTech