Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. σε συναντήσεις με Νικολακόπουλο και Μπονάνο

Παρασκευή, Μάιος 5, 2023 - 1:00μμ
Για θέματα συνεργασία και υποστήριξης της Περιφέρειας σε σημαντικούς αγώνες που έχουν στο καλεντάρι τους για το 2023

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νίκο Μπαλάση, τον Αντιπρόεδρο κι επί σειρά ετών πρώην Πρόεδρο Βαγγέλη Τζελάτη, συνοδευόμενοι από τον Τεχνικό Σύμβουλο Κωνσταντίνο Μπούσια είχαν δημιουργικές και χρήσιμες συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Εθελοντισμού κι Ολυμπισμού κ. Δημήτρη Νικολακόπουλο (χτες 2/5/2023 και την προηγούμενη εβδομάδα) και χτες με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο για θέματα συνεργασία και υποστήριξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18 που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 24-25/6/2023, αλλά και άλλων σπουδαίων αγώνων που είναι στο Καλεντάρι της ΕΑΣ για το έτος 2023.
Οι αγώνες αυτοί θα φέρουν στην πόλη της Πάτρας έναν πολύ μεγάλο αριθμό αθλητών/τριων, συνοδών, προπονητών και φιλάθλων του στίβου που θα αναδείξουν την αχαϊκή πρωτεύουσα ως κέντρο ενδιαφέροντος του κλασικού αθλητισμού για αρκετές ημέρες και θα συμβάλουν στην οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων φιλοξενίας, εστίασης και ψυχαγωγίας της πόλης.
Οι συναντήσεις έγιναν σε συνέχεια της προ τριμήνου συνάντησης αντιπροσωπείας μελών του Δ.Σ. της ΕΑΣ με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη με τον οποίο είχαν γίνει προεργασίες των αιτημάτων της ΕΑΣ κι είχαν τεθεί οι βάσεις της συνεργασίας πάνω σε θέματα που αφορούν την αναβάθμιση του Στίβου της Δυτικής Ελλάδας.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανταποκρίθηκε πλήρως στα αιτήματα της ΕΑΣ για συνεργασία και οι συναντήσεις είχαν εποικοδομητικό ενδιαφέρον για μια ακόμα φορά.
Το Δ.Σ. της ΕΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τους κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες Δημήτρη Νικολακόπουλο και Χαράλαμπο Μπονάνο για την ανταπόκρισή τους και το στιβικό ενδιαφέρον που επέδειξαν στα αιτήματα της ΕΑΣ που αφορούν τη συνεργασία και την υποστήριξη στην παραπέρα αναβάθμιση του αθλήματος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech