Η αποστολή της Παναχαϊκής για τον Απόλλωνα Πόντου

Δευτέρα, Μάρτιος 9, 2020 - 3:52μμ

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της 20ης αγωνιστικής της Super League 2 κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου (10/3-15:00) που θα διεξαχθεί στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Καπούταγλης, Τσεκούρας, Σταμόπουλος, Κυνηγόπουλος, Καλαμπόκας, Θεολόγου, Πατάπης, Μουστακόπουλος, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Πατρώνης, Φροξυλιάς, Τσότρας, Μαυριάς, Μασούρας, Ανάκογλου, Αντωνακόπουλος, Μυτίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μικές, Σιατραβάνης, Ιντζόγλου, Κοτσώνης, οι τιμωρημένοι Παπατόλιος και Τσελεπίδης και οι τραυματίες Βασιλόπουλος και Κόκας.

Η αποστολή των «κοκκινόμαυρων» θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης (10/3) από το γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά με προορισμό το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο, με αρχηγό τον Αποστόλη Βεντουρή.

* Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου και όχι στο γήπεδο της Αγυιάς, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, ενώ στο ίδιο πλαίσιο, όπως γνωστοποιήθηκε από την Super League 2, θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε έναν δημοσιογράφο από κάθε ΜΜΕ στο  παιχνίδι.

Υποστήριξη: SilkTech