Η ΑΕ Πάτρα 2005 3-0 τον Ικαρο Πετρωτού

Κυριακή, Μάρτιος 25, 2018 - 1:08μμ

Μια άνετη νίκη για τον Α.Ε Πάτρα 2005 ενάντια στον Ίκαρο Πετρωτού είχαμε το Σάββατο (24/3) με σκορ 3-0 για την 25η αγωνιστική της Β' ΕΠΣΑ (2ος Όμιλος) στο γήπεδο «Κ. Ζάρρας» Σαραβαλίου.

Στο πρώτο λεπτό του αγώνα σημειώθηκε το πρώτο τέρμα για τον Α.Ε Πάτρα με όμορφη ενέργεια και προβολή του Ρηγόπουλο, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και να περνά την γραμμή του τέρματος. Οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα καθυστερημένα, με τον διαιτητή να δείχνει την σέντρα. Το δεύτερο γκολ μπήκε στο 28' με τον Γκολφινόπουλο να περνά παράλληλη πάσα στον Παναγόπουλο και αυτός με ένα ξερό σουτ, να κάνει το 2-0 για τον Α.Ε Πάτρα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και τις περισσότερες ευκαιρίες και δίκαια προηγούνταν στο σκορ. Στο 36' λίγο έλειψε να τριπλασιάσει τα τέρματα ο Γκολφινόπουλος όταν με ένα δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Λιούρδη. Ο ίδιος παίκτης κατάφερε να βάλει το τρίτο τέρμα στο 81' με κοντινό πλασέ, με τον τερματοφύλακα να μην μπορεί να αντιδράσει.

Με αυτήν την νίκη ο Α.Ε Πάτρα 2005 πέρασε προσωρινά στην 2η θέση με 56 βαθμούς, ενώ ο Ίκαρος παρέμεινε στους 35 βαθμούς, στην 9η θέση.

Διαιτητής: Νικόλαος Μιχαλόπουλος, βοηθοί Γεώργιος Παυλόπουλος, Χατζιραϊ Εντιόν

Ίκαρος Πετρωτου: Λιούρδης, Πανούσης, Κοντογεωργόπουλος, Κουτρόπουλος (61' Οικονόμου), Δημόπουλος, Μακρυπόδης, Διδαχός, (61' Kola), Πετρογιάννης, Κλίτσας, Ταγάρας (68' Τζανερόπουλος). Αναπληρωματικοί: Θωμάς, Καμπέρος, Διαμαντόπουλος, Ηλιόπουλος.

Α.Ε Πάτρα 2005: Θανόπουλος, Τσιούστας, Γκολφινόπουλος, Νάσης, Αγκαράϊ (56' Κουμαριώτης), Πουρνάτζης (85' Νανόπουλος), Παπαθανάσης (73' Ιωακειμίδης), Παπαπέτρος (74' Βουρλούμης), Παναγόπουλος, Μπίρμπας, Ρηγόπουλος. Αναπληρωματικοί: Ξυπολιάς, Μπερτσουκλής, Θεωδορόπουλος.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

Υποστήριξη: SilkTech