Το χρονικό της επίθεσης στον Ολαϊτάν

Πέμπτη, Νοέμβριος 28, 2019 - 11:50πμ

Τη Δευτέρα (25/11) το μεσημέρι, η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου ενημέρωσε επίσημα πως ο Μάικλ Ολαϊτάν έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι το βράδυ της Κυριακής, δηλαδή λίγες ώρες μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 2, στο οποίο μάλιστα έβαλε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Ο Αφρικανός επιθετικός βγήκε από το σπίτι του για να αγοράσει κάτι, πιθανότατα από περίπτερο. Ήταν γύρω στις 23.00, όταν κάτω από βροχή άγνωστος τού επιτέθηκε.

Τον χτύπησε πρώτα στο κεφάλι. Ο 26χρονος δεν έχασε τις αισθήσεις του, αλλά ζαλίστηκε. Όταν προσπάθησε να αμυνθεί, μαχαιρώθηκε στο χέρι, στον καρπό του αριστερού χεριού.

Ο φορ του Απόλλωνα Πόντου πήγε στο σπίτι του, αλλά λίγο αργότερα έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει την επίθεση.

Οι Αρχές τον οδήγησαν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου έκανε ράμματα. Ο Ολαϊτάν, που δεν έκανε μήνυση, απορεί για τον λόγο της επίθεσης. Στο σημείο της επίθεσης υπάρχουν κάμερες και στον Απόλλωνα σκέφτονται να κάνουν χρήση τους, ώστε με τη βοήθεια των Αρχών να εντοπιστεί ο δράστης.

Υποστήριξη: SilkTech