Χάντμπολ: Τα 15χρονα είναι τα κέρδη της Ακαδημίας των Σπορ

Τετάρτη, Απρίλιος 26, 2023 - 7:30μμ
Οι 15χρονοι στο ματς με τον Αθηναϊκό

Από την στιγμή που η ανδρική ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ είχε εξασφάλιση την παραμονή της στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών πολύ νωρίς, οι υπεύθυνοι της τεχνικής ηγεσίας κοίταξαν να εκμεταλλευτούν τους εναπομείναντες αγώνες και σε κάθε παιχνίδι χρησιμοποιούν αρκετούς αθλητές της κατηγορίας παίδων, παίρνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής στους αγώνες των ανδρών για απόκτηση εμπειριών.
Το ίδιο έγινε και στον αγώνα του Σαββάτου στον Αθηναϊκό, όπου ο προπονητής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος χρησιμοποίησε τους 15χρονους Δημήτρη Γιαννόπουλο, Παναγιώτη Λάζαρη, Ανδρέα Μπούλη και Γεώργιο Παπαδιονυσόπουλλο.
Ο Γεώργιος Παπαδιονυσόπουλος μάλιστα σημείωσε 3 γκολ στον παραπάνω αγώνα, ενώ ο Παναγιώτης Λάζαρης σημείωσε το παρθενικό του γκολ στην Α2 εθνική και τονίζει για αυτό: "Έχω αγωνιστεί φέτος πάλι στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών, αλλά αυτόν τον αγώνα δεν θα τον ξεχάσω ποτέ, μιας και σημείωσα το πρώτο μου γκολ στην ανδρική ομάδα. Αυτό που κάνουν οι προπονητές μας και μας δίνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στους αγώνες των ανδρών μας βοηθάει πάρα πολύ στην εξέλιξη μας, αφού άλλο είναι το πρωτάθλημα παίδων της κατηγορίας μας και άλλο των ανδρών. Τόσο εγώ όμως όσο και οι συμπαίκτες μου είμαστε προσγειωμένοι και δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα με τις συμμετοχές μας στους άνδρες. Απεναντίας δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις για να πάρουμε και εμείς όταν έρθει η σειρά μας τις θέσεις μας στην αντρική ομάδα".

Υποστήριξη: SilkTech