Χάνει Αραβίδη η Παναχαϊκή, ελπίζει σε επιστροφή Κουσκουνά

Παρασκευή, Μάρτιος 5, 2021 - 10:02πμ

Δεν έχουν σταματημό τα προβλήματα στην Παναχαϊκή, που χάνει ένα ακόμα «όπλο» της ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι «κοκκινόμαυροι» ταξίδεψαν στα Τρίκαλα χωρίς τέσσερις παίχτες και εκεί έχασαν και τον Χρήστο Αραβίδη.

Ο έμπειρος επιθετικός θα απουσιάσει από το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Διαγόρα στην Αγυιά και αναμένεται να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του τραυματισμού του και το διάστημα της αποχής του.

Στο παιχνίδι με τους Ροδίτες θα επιστρέψει ο τιμωρημένος Μουστακόπουλος, ενώ αμφίβολοι είναι οι υπόλοιποι απόντες με τον Χρήστο Παρασκευόπουλο να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Νίκο Κουσκουνά, η απουσία του οποίου έχει στοιχήσει στους «κοκκινόμαυρους».

Ευχαριστήριο για τα Τρίκαλα

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ και προσωπικά τον Πρόεδρο της κ. Ηλία Αιβάζογλου για την εξαιρετική φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας κατά την παραμονή της στα Τρίκαλα, και στα μέλη μας που παρευρέθηκαν στο γήπεδο στο πλαίσιο του μεταξύ μας αγώνα την Τετάρτη (03/03) για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ευχόμαστε στον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ καλή συνέχεια !

Υποστήριξη: SilkTech