Γιορτινό κλίμα στην εκδήλωση της Δύναμης Πατρών - ΦΩΤΟ

Παρασκευή, Ιανουάριος 17, 2020 - 10:50πμ

Πριν από λίγες μέρες, στον Α.Σ.Γ Taekwondo H Δύναμη Πατρών πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις για την επίδοση ζωνών. Την εξεταστική επιτροπή αποτέλεσαν οι προπονητές  Ζαχόπουλος Κωνσταντίνος, Κατσιγιάννης Γεώργιος και Χριστοδουλόπουλος Γιάννης.

Οι συμμετέχοντες εξεταζόμενοι έπρεπε να δοκιμαστούν στην καθιερωμένη εξεταστική ύλη για προαγωγή στον επόμενο βαθμό ζώνης. Η νέα ζώνη αποκτάται μετά από εξετάσεις στις οποίες ο αθλητής εφαρμόζει κυρίως τεχνικές ενάντια σε φανταστικούς αντιπάλους (πούμσε).

Μετά το τέλος το εξετάσεων , η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου παρουσίασε όλες τις πτυχές του Taekwondo στις οποίες συμμετέχει ο σύλλογος. Αρχικά παρουσιάστηκαν προσομοιώσεις αγώνων με χρήση ηλεκτρονικού συστήματος καταγραφής πόντων στα ολυμπιακά οκτάγωνα τερέν τελευταίων προδιαγραφών που διαθέτει ο σύλλογος, με πρωταγωνιστές μερικούς από τους πρωταθλητές της αγωνιστικής ομάδας.

Στη συνέχεια σύσσωμη η αγωνιστική ομάδα, με αθλητές όλων των ηλικιών που διαπρέπουν σε αγώνες εντός και εκτός συνόρων, εντυπωσίασε το κοινό, που γέμισε το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της χώρας, με λακτίσματα και σπασίματα ξύλων.

Τη σκυτάλη πήρε η αγωνιστική ομάδα της Δύναμης που ασχολείται με το παραδοσιακό Ταεκβοντό. Παρουσιάστηκε ατομική επίδειξη των Πούμσε από τους αθλητές που κέρδισαν το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο στο μεγαλύτερο αγωνιστικό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της Ελλάδας στις κατηγορίες Παίδων 9 ετών και Κορασίδων 7 αντίστοιχα.

Τέλος παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Freestyle πούμσε το οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους με το συνδυασμό ενόργανης γυμναστικής και Taekwondo υπό τους ήχους δυναμικής μουσικής δείχνοντας κάτι φρέσκο στο ελληνικό Taekwondo που μόνο η Δύναμη διατεθεί στην πόλη μας.

Στο τέλος της  εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι Θεοφάνης και Αθανασία Λώλα  για τις επιτυχίες στο νέο τους ξεκίνημα στο Τεχνικό Taekwondo  καθώς και οι αθλήτριες  Συνοδινού Δήμητρα, για την εξαιρετική χρονιά που διένυσε πετυχαίνοντας την καλύτερη επίδοση του έτους 2019, και Παπακωνσταντίνου Γλυκερία, για την κατάκτηση της 2ης  θέσης στο πανελλήνιο Freestyle στην παρθενική της συμμετοχή.

Σε μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα, έλαβε χώρα η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Σ.Γ  Taekwondo H Δύναμη Πατρών το Σάββατο 11/01/2020.

 Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε  απονομή εγχρώμων και μαύρων ζωνών στους αθλητές του συλλόγου που πήραν μέρος στις εξετάσεις.

Δέκα ήταν οι τυχεροί αθλητές της Δύναμης για το 2020 οι οποίοι κέρδισαν πλούσια δώρα του Taekwondo.

Υποστήριξη: SilkTech