Γιορτή του τένις στη "Νίκη" με ένα σημαντικό τουρνουά (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, Ιούλιος 25, 2019 - 2:28μμ

Με μια λαμπρή γιορτή και πολύ ποιοτικό τένις ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (24/7) το 16ο «Patras Open» της Αθλητικής Ένωσης Τένις «Νίκη» Πατρών.

Για άλλη μία φορά οι υπεύθυνοι της Ένωσης εξέπληξαν ευχάριστα με την άρτια οργάνωση και την πλούσια περιποίηση για όλους τους παρευρισκόμενους.

Και τι δεν είχε η βραδιά. Έναν τεράστιο μπουφέ με ό,τι τραβούσε η όρεξη του καθενός. Από HOT DOG, τυριά, κριτσίνια μέχρι αναψυκτικά, παγωμένη μπίρα και παγωτά! Για κάποια φρόντισαν οι χορηγοί της εκδήλωσης για κάποια άλλα οι άνθρωποι της «Νίκης».

Φυσικά το κυρίαρχο στοιχείο δεν ήταν άλλο από το τένις! Και όχι απλό τένις, αλλά επίπεδο MASTERS με τον τελικό να πραγματοποιείται εκείνη την ώρα υπό το βλέμμα πολλών φίλων του αθλήματος. Την ίδια ώρα και αρκετοί από τους τελικούς στις υπόλοιπες κατηγορίες. Όλα αυτά με τον καιρό σύμμαχο και ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα να βάζει τη δική του πινελιά. Τις υπόλοιπες τις έβαλαν ο Πλάτωνας Δημόπουλος και ο Αλέξης Κάλλιστρος που στον τελικό του MASTERS ανδρών τα έδωσαν όλα με τον πρώτο να επικρατεί με 2-0 σετ μέσα σε χειροκροτήματα.

Την ίδια ώρα η Wilson παρείχε, μέσω της DEMO DAY, τη δυνατότητα σε όλους να δοκιμάσουν ρακέτες Wilson για να διαλέξουν ποια τους ταιριάζει και αν αποφάσιζαν υπήρχε κατάστημα τοποθετημένο στις εγκαταστάσεις για να την προμηθευτούν. Εκτός από ρακέτες μπορούσαν να βρουν τσάντες, παπούτσια και άλλα αξεσουάρ σχετικά με το τένις.

Η συνέχεια ανήκε στις απονομές των νικητών σε κάθε κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχε κατηγορία αρχαρίων για όσους ασχολούνται με την αντισφαίριση λιγότερο από έναν χρόνο, κατηγορία κανονική αλλά και MASTER (συμπληρώθηκε ταμπλό μόνο στους άνδρες). Επίσης, υπήρχε ταμπλό και για όσους έχαναν στον πρώτο αγώνα (CONSOLATION) και μικροί τελικοί σε όλες τις κατηγορίες.

Ιδού οι πρώτοι των πρώτων:
Masters Ανδρών Δημόπουλος Πλάτωνας
Απλό Ανδρών Καρκούλιας Πέτρος
Αρχαρίων Ανδρών Γιαννόπουλος Σπύρος
Απλό Γυναικών Τσάκωνα Κατερίνα
Αρχαρίων Γυναικών Αναστασοπούλου Δανάη

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς παίχτηκαν πολλές ώρες τένις στα γήπεδα των εγκαταστάσεων τον τελευταίο μήνα και σίγουρα κανείς δεν θα έμεινε παραπονεμένος! Όπως και με τις απονομές καθώς αναμνηστικό πήραν όλοι όσοι συμμετείχαν σε τελικό, ακόμα και μικρό ενώ είχαν μεριμνήσει οι υπεύθυνοι και για ανθοδέσμες για το ωραίο φύλο.

Η τελετή ξεκίνησε με τον πρόεδρο του ομίλου και έφορο Ηλεκτρονική Διακυβέρνησης και Κανονιστικών Θεμάτων της ΕΦΟΑ, Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο να ανακοινώνει πως έχει ξεκινήσει η ανακαίνιση στα γήπεδα των εγκαταστάσεων, τα οποία θα είναι τα μοναδικά στην Πάτρα με διεθνείς προδιαγραφές (το πρώτο Διεθνές Προπονητικό Κέντρο Αντισφαίρισης της ITF στην Ελλάδα!). Ένα πολύ σημαντικό νέο για τους φίλους του τένις της πόλης μας. Μετά τις απονομές ...έβρεξε δώρα από τους χορηγούς του Open στους συμμετέχοντες κατόπιν κληρώσεως. Περιποιήσεις μαλλιών, smartwatch, κανό, ακόμα και διακοπές σε κατασκήνωση για τους μικρούς φίλους ήταν στο μενού με πολλούς από τους παρευρισκόμενους να τους χαμογελά η τύχη.

Ο ήλιος είχε δύσει αλλά για λίγο η νύχτα έγινε πάλι μέρα με τα πυροτεχνήματα που ολοκλήρωσαν την τελετή και έδωσαν τη σκυτάλη στον μπουφέ που περίμενε γεμάτος και πλούσιος.

Δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πως η σεζόν τελείωσε με το καλύτερο πάρτι για τους φίλους του τένις που, σημειωτέον, άπαντες περιμένουν τα νέα

ανακαινισμένα γήπεδα για να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο το αγαπημένο τους άθλημα. Άλλωστε όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος της Wilson Αντώνης Θεοδώρου που έδωσε το παρόν, «το τένις είναι πλέον λαϊκό άθλημα, έχει πάψει να είναι άθλημα της ελίτ».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech