Γιατράς: «Για δικαιολογίες φέτος, μπορώ να σας βρω 500» - ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, Μάρτιος 7, 2021 - 9:04πμ

Ο Μάκης Γιατράς σχολίασε την ήττα του Προμηθέα από τον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε στην αγωνιστική απραξία των Πατρινών τις τελευταίες 20 μέρες. Ο προπονητής του Προμηθέα ανέφερε μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην PAOK Sports Arena:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Ήταν πιο εύστοχος από εμάς. Πήγαμε σε ένα πιο χαμηλό σχήμα για να το γυρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα και αυτό το ξέραμε και από το παιχνίδι του κυπέλλου που παίξαμε πριν 3 εβδομάδες.

Ξέρουμε τι έχουμε μπροστά μας και ότι όλα θα κριθούν στα playoffs. Και πάλι συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη σημερινή του απόδοση και τη νίκη του».

Για την απόδοση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο που έχασε την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να είδατε ότι παίξαμε καλά, αλλά αυτό δεν ισχύει. Για μένα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Ήταν το χειρότερο πρώτο ημίχρονο που έχουμε κάνει στο πρωτάθλημα φέτος.

Για μένα κάναμε πολλές ατομικές προσπάθειες και βασιστήκαμε στην ατομική ικανότητα των παικτών. Βάλαμε κάποια σουτ, αλλά αυτό δεν έφτανε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Υποστήριξη: SilkTech