Γιατράς: «Απομένουν 7 τελικοί μέχρι το τέλος της κανονικής σεζόν»

Κυριακή, Μάρτιος 17, 2019 - 11:01μμ

Στο γεγονός ότι ο Προμηθέας «ξεπέρασε» γρήγορα τον αποκλεισμό του από την Τενερίφη και απέδωσε όμορφο μπάσκετ στάθηκε ο Μάκης Γιατράς μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Χολαργό.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσή του:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη και κυρίως για την συγκέντρωση που έδειξαν τα παιδιά. Το τελευταίο διάστημα είχαμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, αρκετούς τραυματισμούς και ένα δύσκολο ταξίδι στην Τενερίφη, όμως παραμείναμε συγκεντρωμένοι στις απαιτήσεις του σημερινού αγώνα.

Είμαι χαρούμενος που επανήλθαμε στις νίκες και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο χάρηκε το μπάσκετ που μας αρέσει να παίζουμε, με ενέργεια και διάθεση. Είναι χαρακτηριστικό ότι παλεύαμε σε κάθε κατοχή μπάλας, ακόμη και όταν προηγούμασταν με μεγάλες διαφορές στο σκορ.

Πλέον, απομένουν 7 τελικοί μέχρι το τέλος της κανονικής σεζόν. Κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Είμαστε μια νέα ομάδα στην κατηγορία. Θέλουμε να επαναλάβουμε αυτό που πετύχαμε και πέρσι και να κάνουμε την ίδια πορεία στο πρωτάθλημα.

Απέναντί μας όμως θα βρούμε πολύ καλές και οργανωμένες ομάδες, με ποιοτικά ρόστερ και καλούς προπονητές. Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο, όμως θα προσπαθήσουμε όπως πάντα για το καλύτερο».

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική