Γεωργιόπουλος και Κανάς νέοι προπονητές στον Απόλλωνα

Πέμπτη, Αύγουστος 10, 2023 - 6:00μμ
Θα είναι οι προπονητές στα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου

Eνίσχυση για το τμήμα βόλεϊ του Απόλλωνα Πατρών, καθώς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τους Βάϊο Γεωργιόπουλο και Βασίλη Κανά που θα είναι οι προπονητές στα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Οι Βάιος Γεωργιόπουλος και Βασίλης Κανας αποτελούν τα νέα μέλη της οικογένειας του Απόλλωνα, αναλαμβάνοντας την νευραλγική θέση των προπονητών Ακαδημιών και αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου.
Η ποιότητα, το ήθος και η αγάπη τους για το άθλημα αποτέλεσαν το εχέγγυο για την Διοίκηση της ομάδας να εμπιστευτούν το πλάνου ανάπτυξης των ακαδημιών και ταυτόχρονα στο μέλλον του συλλόγου.
Ο Βάιος Γεωργιόπουλος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα βόλεϊ και έχει κυριολεκτικά μεγαλώσει μέσα στο γήπεδο, καθώς είναι γιος του επίσης γνωστού προπονητή βόλεϊ Βασίλη Γεωργιόπουλου.
Σαν παίκτης έχει δύο συμμετοχές σε πανελλήνια εφήβων, και αγωνιστική δράση με την ομάδα της ΕΑΠ και ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΉΣ στην Α2 Εθνική Ανδρών.
Ξεκίνησε τα προπονητικά του βήματα από τα αναπτυξιακά τμήματα του Ερμή Πατρών, δίπλα στον πατέρα του .
"Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στο σύλλογο βοηθώντας στο στήσιμο του πιο νευραλγικού και ευαίσθητου τομέα, αυτού των ακαδημιών".
Ο Βασίλης Κανας είναι διπλωματούχος προπονητής βόλεϊ και εν ενεργεία αθλητής έχοντας στο παρελθόν φορέσει με επιτυχία και την φανέλα του συλλόγου.
Πατέρας 2 παιδιών θέλει να μεταδώσει τις γνώσεις και την αγάπη του για το άθλημα, βάση των σύγχρονων παιδαγωγικών μεθόδων στα νέα παιδιά, όπως ο ίδιος δηλώνει!!!
Βαϊε και Βασίλη καλωσορίσατε !!! Ευχόμαστε να έχουμε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες»

Υποστήριξη: SilkTech