Φιλική ήττα στο φινάλε για την Παναχαϊκή στη Ριζούπολη

Τετάρτη, Οκτώβριος 9, 2019 - 5:05μμ

Την ήττα (3-1) γνώρισε η Παναχαϊκή από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, για τη φιλική ρεβάνς του 2-2 της Αγυιάς, προ δύο εβδομάδων.

Οι ομάδες της Super League 2 προσπαθούν να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, ακόμα κι αν αυτή είναι άγνωστο το πότε θα γίνει.

Οι «κοκκινόμαυροι ταξίδεψαν στο «Γ. Καμάρας» χωρίς 6 από τους λογιζόμενους βασικούς και είχαν κατά 10/11 αλλαγμένη σύνθεση σε σχέση με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Στον πάγκο ήταν ο υπηρεσιακός προπονητής Γιοβάνοβιτς, βοηθός του αποχωρίσαντος Μιλόσεβιτς, ενώ αγωνίστηκαν και 3 από τους 4 παίχτες που δεν έχουν ακόμα μπλε κάρτα, οι Κοτσώνης, Ατανάσκοβιτς και Ιμεράι.

Στο πρώτο μέρος παρότι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, η Παναχαϊκή είχε τις περισσότερες φάσεις και σημειώθηκε από ένα γκολ για κάθε ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές έριξαν το ρυθμό με τον Απόλλωνα να πετυχαίνει δύο γκολ στο φινάλε και να παίρνει τη φιλική νίκη.

Απόλυτος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της Παναχαϊκής για μία ακόμα αναμέτρηση ήταν ο Σιατραβάνης (ο μόνος από τους «βασικούς» που ξεκίνησε το παιχνίδι), ο οποίος πέτυχε και το μοναδικό γκολ των «κοκκινόμαυρων» με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος.

Το φιλμ του αγώνα

16' Ευκαιρία για την Παναχαϊκή! Ο Ymeray σέντραρε από τα δεξιά και ο Λινάρδος με σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ!

26' 1-0 για τον Απόλλωνα με σκόρερ τον Βάρκα με κοντινό πλασέ

28' Καλό σουτ εκτός περιοχής του Σιατραβάνη, μπλόκαρε ο Αναγνωστόπουλος στην αριστερή του γωνία

34' Νέο σουτ του Σιατραβάνη η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ

43' Γκολ για την Παναχαϊκή! Ο Σιατραβάνης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι γράφει το 1-1! Την παράβαση κέρδισε ο ίδιος παίκτης αφού ανατράπηκε από τον Αναγνωστόπουλο!

64' Σουτ του Σιατραβάνη εκτός περιοχής η μπάλα πέρασε άουτ

70' Καλή στιγμή για την Παναχαϊκή! Ο Σιατραβάνης έκανε την κούρσα από τα αριστερά σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία!

75' Γκολ για τον Απόλλωνα. Ο Βουό με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής κάνει το 2-1

90+1' Γκολ για τον Απόλλωνα. Ο Γιαννιτσάνης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής κάνει το 3-1 που είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο φιλικό

Παναχαϊκή (Γιοβάνοβιτς): Ατανάσκοβιτς, Βασιλικόπουλος, Κοτσώνης, Πατάπης, Μουστακόπουλος, Ιντζόγλου, Μασούρας, Λινάρδος, Σιατραβάνης, Ιμεράι, Αντωνακόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Πατρώνης, Μωραΐτης, Σταμόπουλος, Λιμάτσι, Βαρσαμίδης και Ταρνάρης (Κ20).

Υποστήριξη: SilkTech