Φιλικά στην Αθήνα για την Ακαδημία των Σπορ

Τετάρτη, Οκτώβριος 4, 2023 - 5:00μμ
H φανέλα του Ηλυσιακού στο μουσείο χάντμπολ της Πάτρας

Στην Αθήνα βρέθηκε Σάββατο και Κυριακή η ανδρική ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ, όπου στα πλαίσια προετοιμασίας της πριν την έναρξη το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών ( έναρξη 21/10) που θα συμμετάσχει, έδωσε δύο φιλικούς αγώνες, το Σάββατο με τον Ηλυσιακό (ομάδα Β' εθνικής) στο γήπεδο Α.Φώτσης και την Κυριακή με την εφηβική ομάδα το Α.Σ.Ε. Δούκα στο γήπεδο Δαίς.
Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Παπαγιαννόπουλος έβγαλε τα συμπεράσματα του για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας και όπως δηλώνει "είμαστε σε καλό δρόμο, παρότι μας λείπουν οι φιλικοί αγώνες. Ελπίζω μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη".
Παράλληλα με το φιλικό του Σαββάτου στα Ιλίσια, οι ιθύνοντες της ομάδας του Ηλυσιακού παρέδωσαν για τις ανάγκες του μουσείου χειροσφαίρισης της Ακαδημίας των Σπορ την φανέλα του Ηλυσιακού, που την περίοδο 2006-07 αγωνιζόταν στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών.
Την φανέλα παρέδωσε στον αρχηγό της Πατρινής ομάδας, Αλέξη Παπαγιαννόπουλο, μαζί ο γεν. αρχηγός του τμήματος Κώστας Συρεγγέλας και ο αρχηγός και τερματοφύλακας της ομάδας του Ηλυσιακού Ανδρέας Αποστόλου, ο οποίος όταν βρισκόταν στην Πάτρα για επαγγελματικούς λόγους αγωνιζόταν με την Ακαδημία των Σπορ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech