Φέρντιναντ: "Τώρα είναι η σωστή στιγμή για τον Σόλσκιερ να φύγει, με το κεφάλι ψηλά"

Τρίτη, Νοέμβριος 9, 2021 - 9:04πμ
Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ

Οι εντός έδρας ήττες από την Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι έχουν κάνει το μέλλον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ να κρέμεται από μία κλωστή, με τον Ρίο Φέρντιναντ να δηλώνει πως πρέπει να φύγει τώρα, με το κεφάλι ψηλά.


Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως πρώτος προπονητής από τον Μάρτιο του 2019 όμως δεν έχει μπορέσει ακόμα να οδηγήσει τους κόκκινους διαβόλους σε έναν τίτλο ενώ η φετινή σεζόν έχει αρχίσει εφιαλτικό για εκείνον στον πάγκο.
Η συντριβή με 5-0 από την Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ ήταν μία τεράστια σεισμική δόνηση για τον ίδιο και ο μετασεισμός ήρθε δύο εβδομάδες αργότερα με το 0-2 με κάτω τα χέρια απέναντι στην Σίτι, με τους κόκκινους του Μάντσεστερ να μετρούν 4 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και τον Νορβηγό να είναι πλέον στη δίνη του κυκλώνα.

Μπορεί η διοίκηση να εξακολουθεί να τον στηρίζει και να του δίνει πίστωση χρόνου, όμως την ίδια ώρα έχει χάσει αρκετούς από τους μέχρι πρότινος υποστηρικτές του, μεταξύ των οποίων και τον, άλλοτε συμπαίκτη του, Ρίο Φέρντιναντ.

Υποστήριξη: SilkTech