Εύκολο 1-0 για τους Μπακς με κυρίαρχο Αντετοκούμπο- ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, Απρίλιος 15, 2019 - 6:15μμ

Εντυπωσιακός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε σε double double, με 24 πόντους και 17 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε τέσσερις ασίστ και είχε ένα κλέψιμο σε μόλις 23 λεπτά, οδηγώντας τους Μπακς σε άνετη νίκη με 121-86 επί των Πίστονς στο Μιλγουόκι, στην πρεμιέρα της σειράς τους στα playoffs στην Ανατολή.

Για την ομάδα του Ντιτρόιτ, που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Γκρίφιν, σε double double έφτασε ο Ντράμοντ με 12 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Κέναρντ με 21 πόντους.

Binary Data Embedded rich media on Twitter

«Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο και δεν αγωνιζόμαστε για το σκορ». Λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τη νίκη των Μπακς με 121-86 επί των Πίστονς στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση στα playoffs της Ανατολής.

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Την πεποίθησή του πως οι Μπακς είναι το φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα εξέφρασε ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ και πρωταθλητής με το Μιλγουόκι το 1971 (τότε λεγόταν ακόμη Λιού Άλτσιντορ) μίλησε για τη σταθερότητα της ομάδας, αλλά και την παρουσία του Γιαννη Αντετοκούνμπο.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Υποστήριξη: SilkTech