«Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια για τον 2ο τελικό του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό

Σάββατο, Ιούνιος 8, 2019 - 10:29μμ

Ο Προμηθέας θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικούς στη Basket League και ο κόσμος της ομάδας είναι... τρελαμένος, κάτι που φαίνεται και την πώληση των εισιτηρίων.

Ιστορία έγραψε ο Προμηθέας, αφού νίκησε την ΑΕΚ στο Game 5 και προκρίθηκε για πρώτη φορά στους τελικούς.

Αυτό το αποτέλεσμα έχει... τρελάνει τους Πατρινούς, οι οποίοι περιμένουν πως και πως τα παιχνίδια.

Μέσα σε μια ώρα έφυγαν 200 εισιτήρια στο ιντερνετικά για το Game 2(18:30, 12/6), ενώ συνεχίζεται με εκπληκτικούς ρυθμούς η πώληση.

Ο κόσμος του Προμηθέα έχει δείξει πως είναι δίπλα στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα στο «Δημ. Τόφαλος».

Η Πάτρα φιλοξενεί για πρώτη φορά ένα παιχνίδι Τελικών του Πρωταθλήματος και γιορτάζει την συμμετοχή του Προμηθέα στον Τελικό, όπως αξίζει στην Πόλη και τον Σύλλογο, με μια μπασκετική φιέστα σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον 2ο Τελικό της betshop.gr Basket League στο "Δημ. Τόφαλος", όπου ο Προμηθέας Πάτρας την Τετάρτη 12 Ιουνίου θ' αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από την πλατφόρμα της Viva.

Οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva, ενώ από Δευτέρα εισιτήρια θα διατίθενται 10:00-18:00 από τα γραφεία στα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Την Τετάρτη (ημέρα του αγώνα) τα εισιτήρια θα διατίθενται 10:00-15:00 από τα γραφεία στα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο. Μετά τις 17:00 θα διατίθενται στα εκδοτήρια του "Δημ. Τόφαλος".

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Υποστήριξη: SilkTech