EuroLeague: Ο Κλάιμπερν MVP της 5ης αγωνιστικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή, Οκτώβριος 24, 2021 - 12:04πμ
Γουίλ Κλάιμπερν

Ο Γουίλ Κλάιμπερν ήταν ο παίκτης που βγήκε μπροστά για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με 29 πόντους βοήθησε τους Ρώσους να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ολυμπιακού και αναδείχθηκε σε MVP της 5ης αγωνιστικής στο EuroLeague.

Ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γουίλ Κλάιμπερν ήταν από τα κλειδιά στη νίκη των Ρώσων επί του Ολυμπιακού με 88-82, και αναδείχθηκε MVP της 5ης αγωνιστικής στη EuroLeague. Ο Αμερικανός τελείωσε το ματς με 29 πόντους έχοντας 6/8 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 8/8 βολές 4 ασίστ και συνολικά 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Η άμυνα του Ολυμπιακού δεν βρήκε τον τρόπο να περιορίσει τον Κλάιμπερν ο οποίος κάλυψε επάξια και το κενό του Σενγκέλια λόγω τραυματισμού. Σε έξι σεζόν στη διοργάνωση αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Αμερικανός φόργουορν των Ρώσων παίρνει το συγκεκριμένο βραβείο.

Την υψηλότερη βαθμολογία στο σύστημα αξιολόγησης στην αγωνιστική είχε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ για τον Ολυμπιακό με 34 βαθμούς, ωστόσο λόγω της ήττας των ερυθρολεύκων από την ΤΣΣΚΑ, το βραβείο πέρασε στα χέρια του Κλάιμπερν.

Υποστήριξη: SilkTech