Έσπασε τα κοντέρ η μπλούζα του Ναδάλ!

Κυριακή, Απρίλιος 12, 2020 - 4:02μμ

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη αθλητική δημοπρασία που διοργάνωσε η μπασκετική λίγκα ABC στην Ισπανία η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού μέσα σε λίγες ώρες, συγκεντρώθηκαν 145,000€.

Σπουδαίοι Ισπανοί αθλητές και όχι μόνο, έδωσαν από ένα προσωπικό αντικείμενο μεγάλης συναισθηματικής αξίας και ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί αυτό το σημαντικό ποσό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της δημοπρασίας ο Ράφαελ Ναδάλ, το μπλουζάκι του οποίου που φόραγε κατά τη διάρκεια του τελικού στο Roland Garros 2019, πουλήθηκε για 20,500€!!

"Είναι μια μπλούζα με μεγάλη σημασία για μένα. Ελπίζω να το εκτιμήσετε και να πάει όσο καλύτερα γίνεται στη δημοπρασία, προκειμένου να συγκεντρωθούν λεφτά γι'αυτούς που υποφέρουν και χρειάζονται τη βοήθειά μας" ήταν το μήνυμα του Ράφα.
Τα λεφτά που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στην καμπάνια του Ερυθρού Σταυρού "Nuestra Mejor Victoria (Our Best Victory)", με πρωτεργάτες τον Ράφα Ναδάλ και τον Πολ Γκασόλ για τα θύματα του κορονοϊού στην Ισπανία.

Τα παπούτσια που διέθεσε ο Πολ Γκασόλ, δημοπρατήθηκαν για 4,500€ ενώ η φανέλα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο έπιασε τα 6,200€ (το δεύτερο καλύτερο έργο) ενώ ξεχώρισαν επίσης η φόρμα του Κάρλος Σάινθ (4,600€) και η μάσκα Νταλί του "Ελσίνκι" στα 2,000€.

Υποστήριξη: SilkTech