Έρχεται το Σάββατο για εγγραφές το The Bridge Experience 2019

Παρασκευή, Μάιος 3, 2019 - 4:57μμ

Στην αρχή του καλοκαιριού, το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου έρχεται το The Bridge Experience 2019 το οποίο θα λάβει χώρα στη Γέφυρα "Χαρίλαος Τρικούπης".

Αυτό το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00 το Bridge Experience θα βρίσκεται στην καρδιά της Πάτρας για πληροφορίες και εγγραφές!

Αναλυτικά:

«Στο Oxygen Store (Αγίου Ανδρέου 89-91) θα μπορείτε να λάβετε ενημέρωση για όλα τα αγωνίσματα του The Bridge Experience 2019 καθώς και να δηλώσετε συμμετοχή! Υπενθυμίζουμε ότι το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει κολυμβητικά αγωνίσματα 1χλμ, 3χλμ και τη «ναυαρχίδα» των κολυμβητικών, τον διάπλου Αντιρρίου-Ρίου που θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία αλλά και δρομικούς αγώνες: 5χλμ, 9χλμ και 21χλμ! Απευθύνεται στο ευρύ κοινό όλων των ηλικιών, καθώς επίσης τόσο σε επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες αθλητές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ο πλούσιος κοινωνικός χαρακτήρας του The Bridge Experience καθώς για άλλη μία χρονιά μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί σε Ενώσεις και Φορείς όπως η «Αριστεία και Θάλασσες» (ExcellenSeas), ΑΜΚΕ που στηρίζει με ακαδημαϊκές υποτροφίες μαθητές ακριτικών νησιών της Ελλάδας), οι «Lilly’s Warriors» αλλά και η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Πατρέων. Σας περιμένουμε το Σάββατο 4/5 από τις 10:00 έως τις 14:00 στο Oxygen Store!»

Υποστήριξη: SilkTech