Επιτυχημένο παρά την απουσία του κόσμου το 3on3 Patras Open - ΦΩΤΟ

Πέμπτη, Ιούλιος 30, 2020 - 2:02μμ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεγάλο τουρνουά 3on3 που πραγματοποιήθηκε στα Υψηλά Αλώνια το διάστημα 22-26 Ιουλίου. Εκατοντάδες  παιδιά́ τηρώντας όλα τα μέτρα και τα πρωτόκολλα προστασίας έδωσαν ζωή στην πλατεία και αναβιώσαν ένα τουρνουά́ που κάποτε ήταν θεσμός.

Παράλληλα σπουδαίοι αθλητές που έχουν αγωνιστεί́ με τις εθνικές ομάδες έδωσαν το παρών στην κατηγορία golden προσφέροντας θέαμα και εμπειρίες στους υπόλοιπους αθλητές. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το παρόν έδωσαν οι Διπλαρος, Χαραλαμποπουλος, Μουρατος, Κακλαμανακης, Δημακοπουλος, Αναγνωστακης κ.α.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Το 3on 3 Patras Open ήρθε για να μείνει και ανανεώνει το ραντεβού́ του με την πόλη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος & προσωπικά́ τον αντίπεριφερειάρχη κύριο Χαράλαμπο Μπονάνο για την πολύ σημαντική βοήθεια που μας προσεφέραν.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δήμο Πατρέων και τον αντιδήμαρχο παιδείας και αθλητισμού́ κύριο Τάκη Πετρόπουλο που μας παραχώρησε την πλατεία προσφέροντας παράλληλα την δωρεάν συμμετοχή́ στα μικρά́ παιδιά́.   

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ την εταιρεία cosmos sport που «έντυσε» το τουρνουά́ και τους αθλητές μας καθώς και όλους τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε αυτό το τόσο δύσκολο project.   

Ραντεβού́ πολύ́ σύντομα και ελπίζουμε τότε να υπάρχει δυνατότητα παρουσίας θεατών».

Υποστήριξη: SilkTech