Επιτακτική ανάγκη βαθμών σε μονομαχίες Αχαΐας-Ηλείας

Κυριακή, Φεβρουάριος 17, 2019 - 8:31πμ

Εκτός έδρας μονομαχίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, για τις ομάδες της Αχαΐας.

Πιο άνετα από όλους αισθάνεται ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, που προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Πανμοβριακό, και έχει το δυσκολότερο ίσως έργο από τους Αχαιούς, στην έδρα του ιστορικού Πανηλειακού.

Την μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς την έχει ο επίσης ιστορικός, Παναιγιάλειος, ο οποίος βλέπει το φάσμα του υποβιβασμού, από τη Football League πέρσι στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πιο ζωντανό από ποτέ.

Η διαφορά των 5 βαθμών από τη σωτηρία με 8 αγωνιστικές να απομένουν, δεν είναι απαογευτική, αλλά οι Αιγιώτες έχουν ξεχάσει τη γεύση της νίκης.

Οι «μελανόλευκοι» δοκιμάζονται στην έδρα του τρίτου του πρωταθλήματος, ΠΑΟ Βάρδας, ο οποίος δεν έχει ισχυρό κίνητρο για την αναμέτρηση, είναι όμως πανίσχυρος στην έδρα του.

Ο πρωτάρης της παρέας, τέλος, Πανμοβριακός μετά το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχει βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού και θα δώσει μάχη για να αποφύγει την επιστροφή του στα τοπικά πρωταθλήματα.

Μία από αυτές δεν αναμένεται να είναι σε αυτή τη στροφή, καθώς αγωνίζεται με το Διαγόρα στη Ρόδο, σε μία αναμέτρηση που θα έχει στο νου του λογικά, να διατηρηθεί όσο πιο φρέσκος γίνεται για τη συνέχεια.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο:

Φοίβος Κρεμαστής – Ιάλυσος

Κυριακή 17/2 (15:00)

Αστέρας Αμαλιάδας – Αχαρναϊκός

ΠΑΟ Βάρδας – Παναιγιάλειος

Διαγόρας Ρόδου – Πανμοβριακός

Θύελλα Ραφήνας – Νίκη Τραγανού

Πανηλειακός – Διαγόρας Βραχνεΐκων

Υποστήριξη: SilkTech