Επιστροφή στις φιλικές νίκες για την Παναχαϊκή

Σάββατο, Οκτώβριος 10, 2020 - 6:13μμ

Στις φιλικές νίκες επέστρεψε η Παναχαϊκή μετά από διάλειμμα δύο ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και μέτριων εμφανίσεων. Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 1-0 επί του Αιγάλεω στο Δημοτικό γήπεδο Κουρτεσίου.

Σε μία αναμέτρηση που χαρακτηρίστηκε από την έντασή της και τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έβγαλε αρκετά στοιχεία από αυτά που δουλεύει ο προπονητής του στις προπονήσεις και επικράτησε απέναντι σε μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, η οποία έχει βλέψεις πρωταθλητισμού στο πρωτάθλημα της Football League.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Κουσκουνάς, ο οποίος βρίσκει ρυθμό και αναμένεται να βοηθήσει πολύ την Παναχαϊκή στον τομέα του σκοραρίσματος στη φετινή χρονιά.

Από ένα ημίχρονο «πήραν» Ζοάο και Πλιάτσικας που χρειάζονται χρόνο προσαρμογής στην ομάδα κι από 35 περίπου λεπτά Μπρους και Γιούσης, ενώ τραυματίας αποχώρησε ο Σταμόπουλος.

Διαιτητής: Ρηγόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Μπουτσικάκης, Πανδής (Ηλεία)

Κάρτες: 39’ Τσερούτι, 43’ Κουσκουνάς, / 14’ Μπαρμπαρούσης, 71’ Παπανικόλας

Γκολ: 55’ Κουσκουνάς

Παναχαϊκή (Ελευθερόπουλος): Μένκα, Σταμόπουλος © (71’ Μασούρας), Πάνος, Μαρκοπουλιώτης (46’ Πλιάτσικας), Πατάπης, Πάνος, Ανάκογλου, Μουστακόπουλος (58’ Γιούσης), Ζοάο (46’ Μπάτροβιτς), Τσερούτι, Αραβίδης (58’ Μπρους), Κουσκουνάς (78’ Παπαδόπουλος).

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασίου (60’ Μαγκάκης), Παπανικόλας (72’ Βλάχος), Οικονομόπουλος, Λάσκαρης (65’ Πινιώτης), Σταματάκης (69’ Τσίτσαρης), Μαχαίρας (80’ Καζνέτσι), Μπαρμπαρούσης, Τσιλιγγίρης © (76’ Γουερέ), Μπουρλάκης (79’ Σισέ).

Υποστήριξη: SilkTech