Επιστροφή στη δράση (17:45) για τον Προμηθέα με ντέρμπι τρίτης θέσης

Σάββατο, Φεβρουάριος 29, 2020 - 1:52μμ

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στην EKO Basket League και o Προμηθέας Πάτρας θα φιλοξενηθεί (17:45, live στο sportin.gr) από το Περιστέρι Winmasters στη μεγάλη μάχη για την 3η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα της Πάτρας θ' αποκτήσει τεράστιο πλεονέκτημα σε περίπτωση νίκης της (εξασφαλίζοντας διαφορά 3 νικών ουσιαστικά από το Περιστέρι), ενώ, ταυτόχρονα, θα παραμείνει “ζωντανή” στο κυνήγι της 2ης θέσης και της ΑΕΚ (την οποία θα υποδεχθεί στην Πάτρα για την 21η αγωνιστική).

Παράλληλα, μία νίκη θα είναι και ιδανική για την τόνωση του ηθικού ενόψει της τελικής μάχης στη Γερμανία στο φινάλε του Top-16 του 7DAYS EuroCup.

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς δεν έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κατσίβελη, που τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής στη Βοσνία κι έμεινε στην Πάτρα για θεραπείες κι έτσι η αποστολή αποτελείται από τους: Μπελ, Χολ, Μπαμπ, Λίποβι, Αγραβάνη, Μαυροκεφαλίδη, Κασελάκη, Μάντζαρη, Φίλερ, Τζόουνς, Μαντζούκα και Μπαζίνα.

Από την πλευρά της η ομάδα του Περιστερίου ψάχνει την ρεβάνς απέναντι στις 2 φετινές νίκες του Προμηθέα, όπως φαίνεται και απ’ όσα ανέφερε στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Γάιος Σκορδίλης: “Όσο για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Προμηθέα για το πρωτάθλημα είναι ένα παιχνίδι που κρύβει κινδύνους, καθώς δεν ξέρεις πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά την μεγάλη διακοπή που είχαμε. Μια διακοπή που έχει επηρεάσει τις ομάδες, καθώς έλειπαν τρεις παίκτες από την δική μας ομάδα και τέσσερις παίκτες του Προμηθέα. Κάτι που έκανε την καθημερινότητα και τις προπονήσεις πολύ διαφορετικές από αυτό που έχουν συνηθίσει και οι δυο ομάδες. Συνεπώς, δεν ξέρουμε ποια εικόνα θα παρουσιάσουν οι ομάδες...

Εμείς, έχουμε δυο ήττες από τον Προμηθέα μέχρι τώρα και θα προσπαθήσουμε το Σάββατο μαζί με τον κόσμο μας, να το αλλάξουμε και να καταφέρουμε να φτάσουμε σε μια νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ στην συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Υποστήριξη: SilkTech