Επιστρέφει στις εντός έδρας αναμετρήσεις η Ακαδημία των Σπορ

Τετάρτη, Νοέμβριος 20, 2019 - 1:50μμ

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών και για 2η φορά μπροστά στους φιλάθλους της,  η Ακαδημία των Σπορ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 5.00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι τον Πανελλήνιο Γ.Σ..

Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αναμένεται να διεξαχθεί ένας πολύ ωραίος αγώνας που θα προσελκύσει αρκετό κόσμο.

Η ομάδα του Πανελληνίου έχει μεγάλη ιστορία στην Ελληνική χειροσφαίριση μιας και έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα Ελλάδος και 4 κύπελλα Ελλάδος, ενώ αγωνιζόταν για αρκετές χρονιές στο κύπελλο  πρωταθλητριών ομάδων της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Ο ένας εκ των εφόρων του  τμήματος χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ,  Αλέκος Μεντζελόπουλος τονίζει:

«Παίζουμε με μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό χάντμπολ καθώς και στην ιστορία γενικότερα του Ελληνικού αθλητισμού και με μεγάλο σεβασμό θα τους αντιμετωπίσουμε. θέλουμε την βοήθεια όλων  των Πατρινών, ώστε τα παιδιά μας να έχουν ένα στήριγμα παραπάνω για να φτάσουμε στη νίκη. 

Ο αντίπαλος διαθέτει στις τάξεις του παίκτες με μεγάλη εμπειρία στην Α1 εθνική κατηγορία και  αναμένεται η ομάδα μας να μην έχει ένα εύκολο απόγευμα την Κυριακή στο Κουκούλι.

Για αυτό το λόγο προσκαλώ όλους τους φιλάθλους όλων των αθλημάτων της πόλης μας να έρθουν στον αγώνα για  να στηρίξουν την ομάδα μας και να απολαύσουν ένα ποιοτικό παιχνίδι».

Υποστήριξη: SilkTech